Autozapalovač >Připojení nabíječky, GPS atd.

Témata zabývající se vnitřkem vozu včetně topení.
Scarynka
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scarynka »

dodci>> je to je pěkný taková maličkost, mě totiž taky žhaví, ja se mu chce, hlavně když na něj šáhnu prstem, to žhavil dobře..
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Scary>>To samý, chtěl jsem si zapálit páč jsem nechal zipák doma a nic .Tak ještě jednou a zkusil jsem si šáhnout. Jaaaauuu :P
dodci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dodci »

mne to žhavilo asi len 30 unora, tak som kupil iny zapalovač. S toho stareho odpojil kable a zapojil novy. Maju ho na každej lepšej benzinke.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Opel Corsa 1,0 12V 2000 žlutá chi chi
Jim

Příspěvek od Jim »

Ahoj, kde je vůbec zástrčka na zapalovač, chtěl bych jí využít na konzervaci akumulátoru když málo jezdím a nemůžu ji nikde najít. A vůbec, nebyl by nějakej odkaz na pohled na palubku, kde jsou jaký kontrolky a co signalizujou?. Mám auto z druhý ruky a žádnej manuál nemám. Díky.
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

jestli myslíš corsa B tak je dole v popelníku
I German Style !
Jim

Příspěvek od Jim »

Jo, mám na mysli tento model. Ale vpravo od popelníku je jen zaslepená díra, která byla asi pro tento účel určena. Zásuvka tam bohužel není.
topas

Příspěvek od topas »

Tak to máš asi eco verzi jako já. Nejjednodušší je si buď koupit zásuvku autozapalovače nebo si sehnet celej popelník i se zásuvkou. Pak k tomu přivést kabely s napětím (já jsem použil ten od osvětlení kastlíku - velikost fastonů je tam stejná. :) ).
Corsa B 1.2i , X12SZ ... moje první auto :)
Hans88
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans88 »

ja to resil podobne jako dodci, akorat sem si udelal krabicku z mdf do kastliku, potahnul kozenkou a pripojil na osvetleni kastliku (zapinani klickem) - kdyztak sem po vikendu hodim foto
a co se tyce toho origo, taky mi nadrzel zamacknutej a stacilo trochu prihnout ty vnitrni packy (ale s citem, jinac se nevystreli ani zhavej :D )
X12SZ >>> X14SZ
45hp >>> 60hp
Gringo_Joe
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gringo_Joe »

ja jsem si teda racil vsimnout, ze existuji dva rozmery, proste zapalovac je o cosi sirsi jak klasicka zasuvka, takze se uz nedivim, ze mi v tom starem zapalovaci ta nabijecka prd drzela.. pak jsem tam dal teda zasuvku, ta je o cosi uzsi a drzi dobre.. Nevim jestli je to chyba nebo funkce
Corsa B 1.0 12V 1998
Sqetch
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sqetch »

U novejsich aut je to uz funkce. Pred par lety mela skoro kazda automobilka jiny zapalovac a treba zadnou zasuvku. Takze uplne naprd. Dneska uz vetsina aut ma zasuvku i zapalovac. Nebo jenom jednu stejneho prumeru. Je nato asi nejaka norma nebo co ..:-)
C14NZ
Obrázek

Obrázek
Hosak

Příspěvek od Hosak »

Gringo_Joe >>> ono to je tim ze opel patry pod americky gm a pouzivaju americky standart 37mm a v EU je to 35mm mne sa to ties kvoli tim 2mm veklsa.
Corsa C Z13 DT

[url=http://]Tigra A X14 XE[/url]

Obrázek

Life is not fair, get used to it.
Gringo_Joe
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Hosak >>> To je teda od nich pekne nehezke.. Protoze si myslim, ze kdyz dokazi rozlisit corsu pro evropu a ameriku (chevrolet a opel) a lepi tam jine znaky dopredu, tak by mohli mit na pameti i takovy "detail".. Jak k tomu pak uzivatel prijde? Koupi si auto vyrobene ve Spanelsku, ale zasuvku ma jak v americe.. To si i nabijecku na mobil ma dotahnout z ameriky?
Corsa B 1.0 12V 1998
Hosak

Příspěvek od Hosak »

Furt lepsie jak keby to bolo naopak. Neviem si predstavit rvat do 35mm otvoru 37mm nabijacku.
Corsa C Z13 DT

[url=http://]Tigra A X14 XE[/url]

Obrázek

Life is not fair, get used to it.
Gringo_Joe
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

ty nemas doma kladivo?:-D
Corsa B 1.0 12V 1998
Kubina
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubina »

topas-ja mel taky ECO a mel jsem ho tam
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..:-D
Odpovědět