Ahoj, kde je vůbec zástrčka na zapalovač, chtěl bych jí využít na konzervaci akumulátoru když málo jezdím a nemůžu ji nikde najít. A vůbec, nebyl by nějakej odkaz na pohled na palubku, kde jsou jaký kontrolky a co signalizujou?. Mám auto z druhý ruky a žádnej manuál nemám. Díky.
Tak to máš asi eco verzi jako já. Nejjednodušší je si buď koupit zásuvku autozapalovače nebo si sehnet celej popelník i se zásuvkou. Pak k tomu přivést kabely s napětím (já jsem použil ten od osvětlení kastlíku - velikost fastonů je tam stejná. ).
ja to resil podobne jako dodci, akorat sem si udelal krabicku z mdf do kastliku, potahnul kozenkou a pripojil na osvetleni kastliku (zapinani klickem) - kdyztak sem po vikendu hodim foto
a co se tyce toho origo, taky mi nadrzel zamacknutej a stacilo trochu prihnout ty vnitrni packy (ale s citem, jinac se nevystreli ani zhavej )
ja jsem si teda racil vsimnout, ze existuji dva rozmery, proste zapalovac je o cosi sirsi jak klasicka zasuvka, takze se uz nedivim, ze mi v tom starem zapalovaci ta nabijecka prd drzela.. pak jsem tam dal teda zasuvku, ta je o cosi uzsi a drzi dobre.. Nevim jestli je to chyba nebo funkce
U novejsich aut je to uz funkce. Pred par lety mela skoro kazda automobilka jiny zapalovac a treba zadnou zasuvku. Takze uplne naprd. Dneska uz vetsina aut ma zasuvku i zapalovac. Nebo jenom jednu stejneho prumeru. Je nato asi nejaka norma nebo co ..
Hosak >>> To je teda od nich pekne nehezke.. Protoze si myslim, ze kdyz dokazi rozlisit corsu pro evropu a ameriku (chevrolet a opel) a lepi tam jine znaky dopredu, tak by mohli mit na pameti i takovy "detail".. Jak k tomu pak uzivatel prijde? Koupi si auto vyrobene ve Spanelsku, ale zasuvku ma jak v americe.. To si i nabijecku na mobil ma dotahnout z ameriky?
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..