Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
píšeš, že to začlo dělat až teďka v zimě - můžeš mít na límcích kol nějakej svinec nebo třeba kus přimrzlýho kamínku bebo led ... dej plnej rejd a zkontroluj to
nezdvorak píše:píšeš, že to začlo dělat až teďka v zimě - můžeš mít na límcích kol nějakej svinec nebo třeba kus přimrzlýho kamínku bebo led ... dej plnej rejd a zkontroluj to
tady u nás skoro nesněží okolo sněhu tu to proběhlo..ale zkontroluju
kluci nebudete mi věřit taky mi vibroval volant asik tak pri 80 Km/h a sundal jsem poklice na předu páč jsem umíval disku a bez těch poklic to přestalo vibrovat. někdy to dělají i špatně tvarované poklice, už jsem sa s tím více setkal
Meritek píše:kluci nebudete mi věřit taky mi vibroval volant asik tak pri 80 Km/h a sundal jsem poklice na předu páč jsem umíval disku a bez těch poklic to přestalo vibrovat. někdy to dělají i špatně tvarované poklice, už jsem sa s tím více setkal
já jsem poklice někde ztratil takže mám jenom na jedný straně..zkusím je zítra sundat a uvidím..díky za další radu
no tak to bude možná ono za zkoušku nic nedáš to může všechno dělat aerodynamika pokud máš poklice jen na jedné straně já jsem je sundal a přestalo to tak uvidíš pak děj vědět jestli to pomohlo
Tak s tymi kotucmi to neni blbost vlastna skusenost.Nove kotuce nie polske cca po 3000km zacali neskutocne hadzat neveril by som tomu keby sa mi to nestalo(boli uspesne vyreklamovane).Kotuce to mozu byt ale len ked to hadze ked brzdis pokial to hadze aj pri jazde tak to bude nieco ine mozu byt aj gumy aj ked su nove aj to tu uz bolo.