mulah píše:Jo a za řeč stojí že jsem tak po 2000 KM poznal že to jede líp. Ale to ty asi moc nepocítíš - těch koníků máš trošku víc než já. A zkoušel jsi už kolik sviští??? Já hned asi po 10km mazal po dálnici 180

No, v rodině máme déčko 1.2 63kw? kupovanou na podzim takže už po faceliftu a teďka v březnu jela 190. víc jsem jí nehnal.
Moje 1.4 má v techničáku sice 180 ale 200 pojede ale to je spíš jen na vyzkoušení a dost pač nevim, kterej cvok by se na našich tankodromech chtěl řítit 200 jako projektil železa a plechu.
Jinak zkoušet maximálku po 10km je docela hazard. Sice nový motory už vydrží skoro všechno, přesto je třeba ho trochu zajet. Jednotka ukládá nový data, motor a jeho části se vypalujou ještě nedosahuje 100% výkonu, už jen fungl nový pístní kroužky který maj za úkol stírat ve válcích olej se musí dostat do provozní fáze atd atd...To jsi měl spíš docela štěstí že jsi tu pár hodin starou 1.2 neuhnal k smrti, nic bych za to nedal

. Krom toho to muselo mít děsnou spotřebu. Mě až teďka po nějakejch 450 km teprve spadla o litr na 8 a určo to poleze ještě níž.
Já mám teď najeto skoro 450km a terpve teďka začínám motor točit nad 4.000ot/min a na dálnici jsem zatim nejel rychleji jak 140.
Měl by se zajet normálním režimem a pak až po troše km tomu ukázat svižnou jízdu aby to nebyla žvejkačka.
Jo a jinak mám srovnání motorů 1.2 a 1.4 pač obě auta máme a těch takzvanejch pár koní je znát jako prase a né že to moc nepocítím...naopak. Když jsem vyjel ze showroomu tak sice motor táhnul hezky ale ještě se mu moc nechtělo. Zato teďka se rozjíždí až se mi to trochu nelíbí jelikož když vytočim 2ku do 6.000ot/min tak tam mam kolem 80 ani nemkrnu a to už trochu překračuju rychlostní limity. takže ve měste prakticky nevyužitej výkon pokud na to člověk dupne.
Ale pracuju s ní a těšim se až budu mít najeto tak přes 1.000km, to už by měla bejt slušně zajetá a to bude dáblík

.
Btw jinak motor se samozřejmě zajíždí mnohem dýl jak 1.000km