Aha, no já bych už asi do 1.6 nešel, to by si jezdil tak za 9 litrů

navíc mám výbavu Cosmo a ta vyšla na 400,- takže dát k tomu ještě 1.6 - tak by to bylo za půl mega a to už je nedaleko k OPC ale to bych radši už do Astry.
Jinak ta 1.2 mi nevadí, jede fajn - sice v kopcích to na dálnici chcípá ale před tím jsem měl Céčko 1.2 55Kw a byl jsem spokojenej, paradoxně to do kopce jelo líp i když to byl slabší motor výkonově asi o 10 Kw.
S Déčkem 1.2 máme spotřebu tak 7,2 po Praze klidnej provoz sem tam na to člověk šlápne = ekošílenec by to možná srazil na 6..
Kdyby to záleželo na mě tak tam leju radši vodu aby pááán ministr nedostal ani kačku
Takže jsem zvědavej jakej to bude rozdíl pač jsem zvyklej na slabší motory a dalších 15 koní v 1.4 navíc určo bude znát, je to malý auto.
Měl jsem jí převzít v pátek 20. Jenže teprve v pondělí ji naložili v Eisenachu a vezli ji někam do Maďarska do centrálního skladu ještě na voskování či co a tak přijde asi až v pondělí 23. + než se vyřídí papírovaní atd.. tak si pro ni pojedu tak ve středu a to jsou to ještě odhady.. Přitom vyrobená byla už na konci března..