romoli>Corsa B 1.2 8V

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder

Odpovědět
romoli
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romoli »

i to je dost možné ale ta nejsvetlejší je davana před par mesici, umělec automechanik mi vymenil jednu svicku misto vsech 4 :) ale co dělat aby mi všechny spalovaly stejně netuším.... chtěl bych se vrhnout na leštění ale musím někde najít jak to bezpečně rozebrat a pořídit par imbusu :D
Každej šermíř na hovno, když nepřátel nerovno.
Kubina
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubina »

romoli lemy odeslany :)
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..:-D
romoli
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romoli »

at tenhle prispevek kuli vulgarnosti admin klidne smaže ale sem tak nasranej že to nejde řict slušně, přistup jmenovanyych prodejcu jako je autokeli mě vytačí, dnes sem koupil narazník rsp včera dnes ho konečně měli přivezu ho domu a po rozbaleni koukam že je ruplej ...levej předni uchyt uplně urvanej, při převozu se to stat nemohlo jelikož naraznik ležel uchytama nahoru tak tam volam mě nejdřiv překvapila slečna přistupem kterej byl přijemnej jako trn v prdeli a potom mi oznamila že mam kontrolovat zboži na prodejně to je sice ravda ale kdo vidi pod nepruhlednou maskovaci pasku s kterou to prodava?..pokat se na ni přes ty dva igelity a bublinkovou folii dostane. A potom po dlouhe uvaze mi milostive oznamila že už zejtra tam budu mit další na výměnu no jestli ani ten nebude v pořadku tak mě fakt mrskne...
romoli
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romoli »

kubina> diky ale to mi naladu moc nenapravi... kdybych znal nekoho kdo mi ten naraznik dokaže sopravit, pajkou tak aby to nebylo poznat a nebylo videt tak se na reklamaci vyseru to auto kejsne v garazi ktera neni moje a zpusobuje to jen problemy ale bez narazniku to ven nedam
romoli
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romoli »

pustil jsem se do té podlahy konečně :) mam z ni docela radost, chce to ještě doladit montážní pěnou jelikož podlaha sama o sobe moc rovna neni vlastne je tak profilovana aby mi to znemožnilo jakoukoli manipulaci a vypodkládávání lištama :D , jakmile bude čas a chut pustim se ještě do toho kusu kterej zakončí podlahu (mezi přednima sedačkama a tim kde byly zadní)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
vaneon
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaneon »

já beru v kely docela často ale je to provozovna od provozovny ... na mě se vždycky slečna pěkně usměje a vždy no problem ... ale spíš ti radím abys to vyměnl mno ...
Vaneon Opel Corsa B 1.0 12V 5dv. červená ...
romoli
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romoli »

taky že jo zejtra rano jedu pro novej, ale jako nakrkli mě tim, ještě přemejšlim že bych na tom novem sundal tu krycí folii a střikl ho uplne celej aby sedel k lemum ...no uvidime
Kubina
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubina »

ty jsi vytrhal sedacky :D
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..:-D
romoli
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romoli »

jisteee :D potřebuju šmajchlprostor :D
knedlik
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od knedlik »

sakra chlape tys pokrocil a co blatnik uz je pripevnenej :?: prostor uvnitr jsi vyresil fikane :wink: jo a to turbo nebude to vyfuk :D
corsa B c12nz sport, zběsilých 45PS + KN filter ;-D
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
romoli
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romoli »

ee s blatnikem me nakrkli zejtra jedu pro novej rano a odpolko uz tu bude foto :D jinak prostor se mi zdatakhle vedsi a da se efektivneji vyuzit :D a to "turbo" ze by ten deravej vejfuk přisaval vzduch...to me nenapadlo
knedlik
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od knedlik »

ja myslel jestli se ta dira nedostala do takove akusticke zony :lol:
corsa B c12nz sport, zběsilých 45PS + KN filter ;-D
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
romoli
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romoli »

netuším ale mohloby se to zkusit, ted procitam jak zaslepit AGR ale to asi sam nedam :D
romoli
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romoli »

Dnes byl opravdu plodný den, ovšem i plny zklamání a naštvání... nejprce jsem zaslepil AGR ventil tak uvidime jak se na to bude kompjutr tvářit :D zatim sem nezaznamenal nějake razantní změny v chovaní motoru snad se mi jen zdá o malinko živejší ale jel sem jen necelej iláček takže spiše placebo efekt. Nastříkal jsem a přidělal nárazník zde začalo naštvání a zklamání, již jednou reklamovaný nárazník je ťuklej ale již sem neměl silu se s nima dohadovat časem lakýra pořeší snad, nejde slícovat přikladam foto jedna strana nádhera která před převařením nešla ani za boha a na druhé straně kde to šlo to zase nejde slícovat se světlem ví někdo jak na to? Stříkl sem ze zbytku barvy i zrcátka ale moc se to nevyvedl ojen jedna vrstva no :( a trošku jsem přelaknul zakladovku a tmel od předchoziho majitele + snažil jsem se vypěnit montažni pěnou prostorpod akulitem v kufru ale ta pěna stačila jen na polovinu :(
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
romoli
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romoli »

tak malá změna, prave jsem přijel z OBi kde sme zakopil dalši montážní pěnu a dodělal na co už mi předešla nezbyla to by bylo vcelku prima kdyby se mi cestou zpět nerosvitila kontrolka diagnostiky motoru, přečetl jsem zde celej topic o tehle problemaatice ale nikd eto nejspiš nebylo vyřešeno k dokonalosti nebo se to někomu povedlo? AGR běhalo v pohode a dnes před zaslepenim sme ho procistil (ukazatel teploty mi neukazuje takže nevim jestli se motor stihl zahřat)
Odpovědět