táákže pánové a dámy ... ještě že jsem nepřijel na srázek Severni Sekce carcoolkou ...
dneska při cestě z jihlavy domů se ozvalo nějaký
řachnutí, zvuk podobnej tomu když něco upadne spadne to na silnici a pak se to ještě tak 2x odrazí od podlahy auta ... rychle jsem zabrzdil , vylezl z auta a
koukám jestli neupadl vejfuck nebo něco zpod kapoty ... nikde nic na první pohled ... zastavil jsem kus od krajnice , tak si říkám popojedu a budu ohledávat víc u kraje ... ale ejhle ...
carcoolce se dopředu nechtělo a dozadu jenom dosti blbě ...
první co mi blejsklo hlavou -
převodovka v řiti ... Zavolal jsem Maníkovi ať se za mnou staví a mezitím že zkusím
popotlačit auto dopředu na neutral - dopředu ani dozadu nic ... vytáhl jsem hever a instinktivně jsem šel k PP kolu protože v
pravo ve předu něco už dýl klepalo ... No výsledek - sundal jsem kolo a
zistil jsem že je povolenej celej třmen ... jeden šroub v řiti druhej napůl vytočenej ... přehodily jsme šrouby, aby se dalo dojet do dílny a tam se našel další, kterej jsem si dovezl od Pepexe(kua brachu já tě nemít tak nevím

) ...
zkuste mi teď někdo říct že nemám smůlu a už se asi po*eru

:-D:-D
ještě přikládám fotos imbusáku kterým jsem to utahoval ... Asi jsem silnej kluk a nebo je ten ibus už hodně starej ... Od ťongů není pač je na něm MADE IN CZECHOSLOVAKIA a už je dosti zašlej ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vaneon Opel Corsa B 1.0 12V 5dv. červená ...