Můj miláček byl vyroben / poprvé zapsán v září roku 1999. Je to 5-ti dvířko , červené . Jsem teprve 2. majitel a autíčko mělo ''nalítáno'' 29 tis. Původní majitelka je rodinná známá a autí používala pouze jako nákupní tašku ... Naši mi ji koupili za 85 tis. A teď jim to zplácím dobrým chováním

Motorizace je nejmenší ale cvičí to docela dobře : 1.0 12V , prozatím se seriovými koníčky ...
K výbavě ... sportovní tří-ramený volant s airbagem a dvojicí klaksonů , sedadlo řidiče vertikálně polohovatelné švihadlem (kličkou) , okýnka a zrcátka v manuálu , spolujezdci v zadu mají polohovatelné opěráky, rádio origo 300 na kazety , palubní ''počítač'' (kaplička) - klasika s hodinami, displejem origo rádia a venkovní teplotou,
Do budoucna : asi začnu lakem - finanční naročnost (chci celolak černou) a navíc ten můj chudáček vypadá strašně smutně s těma různýma odstínama červený ,liťáčky, potom čirá optika ,el. stahování okýnek a s tím spojené přetapecírováncí dveří ,možná nějaky ty modrý diodky do palubovky

Je toho dost a dost ,ale pro moje autíčko všechno !!!
Fota dodám později, protože na PC mám čas až k večeru a to už se moc vyfotit nedá ... no znáte to práce , přítelkyně , trocha zábavy a najednou je večer teda skoro ráno druhýho dne ... Ale o víkendu na tom zapracuju a uvidí se ...