měl jsme domluvenej jeden 5tis a byl by se vším co by bylo potřeba auto ne ...
Jedu se podívat na moturek papa
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Budoucí srdíčko mího miláčka jede jako šálený a byl jsem mile překvapenpo zjištění , že je to ta silnější 115kw verze
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Ahoj motor je už zadaný téměř od té doby co jsem auto koupil Alle když napíšeš bud tady nebo na tigra foru určitě se ti ozve pár lidi
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Další díly
Termostat na c20xe 82stupňů,zadní ložiska,sítka,kontakty baterie
Svysláky
MOCAL Redukce s termostatem pod olejovej filtr +olejovej chladič
Sítka funguje dobře
A nemáte někdo tušení co je tohle? Je to přímo pod řj
JInak mám k c20xe s F20převodovkou dotázeček (mám v poloosách hroznej bordel ) pokud chci zachovat původní naboje kol tak použiju stávající polosy a na konec (vnitřní stranu) použiju kloub z deiselu???
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Jj už má mzjištěno tu asik vyndavat nebudu Až bude aspon trochu líp rozeberu ještě palubku a vystříhám veškerý nepotřebný pod ní
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
V těch poloosách se ani prase navyzná. Pro mě nakonec bylo řešení: Dlouhou nechat, krátkou vyrobit, Krajní klouby nechat a vnítřní mám z pontiaku le mans. US verze kedetta 16i. Jinak jsou údajně stejný jak astra f 1.7 v naftě. Jen není jiste jestli jsou stejné pro motory opel nebo isuzu. Jo ale dával jsem to do corsy A gsi a převodovku f20. Na oko tam pasujou i origo oboje poloosy jenže tam nezůstává vůle na kloubech, takže hrozí, že se to v zatáčce škubne. On ten 1.6 kloub u kola není žádnej zázrak. Malé varování nakonec ten kloub z astry rozhodně nerozdělávej-nikdy už ho nedáš dohromady.....
Dnes jen problěhl uklid pod stěračema,kontrola totálně zmasakrovanýho filtru ,uprava svazku a hlavně odšroubování matek co tak šikovně drží palubku ](*,)
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Nasazené a vycentrované velké kotouče( malinká dirka vedle spodního šroubu )
Docela velkej průser krátký hadice Boužel při pokusu je sundat jsem totálně zníčil matičku na trubičce takže zítra musím vše koupit nové..
A kdo zvás to má těsněji?
Plus jsem natřel zadní náboje
:bobek
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl