No všechno začalo už ráno. Jel jsem do školy a cestou k Hgimu s díly(bydlí kousek od školy). Ale navigace neznala jednosměrky, tak jsem jel o trochu dál a objel to. Tam jsem chtěl zahnout doleva, ale tam jsem zjistil, že je to uzavřené. Tak jsem se otočil, popojel a dával přednost na hlavní, odkud jsem vyjel. Viděl, že vlevo ode mě stála státní policie, která se za mě pověsila a následovala mě k domu Hgiho. Tam jsem zaparkoval a oni rozblikali majáky(mně bylo jasné celou dobu, že si mě zastaví). Tak jsem vystoupil, dal jim papíry od auta a řidičák, dali mi dejchnout(také poprvé), poděkovali a odjeli. Mezitím zablokovali ulici a za nimi se vytvořila menší kolona
Po předání atp jsem vyrazil do školy a nechal auto před školou, kde jsem předtím stál s Fabii na zápis a později i s Corsou na focení, takže jsem myslel, že se tam stát smí(nikde žádná značka). Kolem desáté 2x houknul alarm(mám indikaci na DO) a o přestávku jsem se šel podívat a nic jsem nezpozoroval. O oběd jsem vyšel a koukám za stěračem lístek z cca desáté hodiny. Koukám upozornění o mestské policie, že jsem podezřelý z přestupku zabrání veřejného prostranství čtyřmi koly. Pod tím, že se mám dostavit na městskou policii. Tak jsem se podle navigace vydal na jejich sídlo. Přijdu tam a paní za přepážkou, že jsem stál tam, kde nesmím, že jsem stál v PARKU!!, že by tam musela být značka(tohle jsem moc nepobral, protože to by značky musely být všude podél silnic). Tak to vypisovala a říká, je to bez bodů a až do tisíce korun, ale je to Váš první přestupek a ještě jste hned přišel(v duchu si říkám, to by mohlo být jen domluvou). Najednou z ní vypadlo, že to mám za 500Kč

Tak jsem zaplatil a nashledanou... Ještě podle paní za přepážkou oblíbené výběrčí místo.
Celkem mě to nasralo, stačilo stát o 2 metry vedle a mám klid. Stálo tam se mnou asi 15 aut a papírek jsme měli jen 3. V tom místě je totiž asfalt(široký jako klasická ulice), který po 30 metrech končí. Já stál vedle asfaltu na vyježděné hlíně a pod celým autem byla louže velká jako kráva(sám jsem do ní vystupoval)... Park jak vyšitý. Kdyby tam byla tráva, kytky nebo něco, nic neřeknu, ale tohle
Já stál tam, co je ten bod A(vedle mě ještě 2 auta). Zbytek aut na tom asfaltu. Dneska už tam dávno nejsou ty zabrány a v místě mého stání není po trávě ani památky, ale vyježděná hlína(včera bahno).
http://www.mapy.cz/#!t=s&x=16.591675&y= ... m%C4%9Bsto