tak sem se dneska ráno nudil, pač už mám prázdniny, konečně a tak sem zašel do garáže a začal sem leštit víko motoru, pořád to ještě neni vono, tak na tom ještě trochu zamakam až si ruce odpočinou, nic lehkého to neni kvalita fotek nic moc, je to focený 2Mpx foťákem
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
sice 55 koní, ale už jsem z ní 174km/h vymáčknul, ale byla to fuška
krásnější? no newim spíš ne. pořád nevim co je ta ocelová vlna, dělal sem to šmirglpapírama od nejhrubšího po nejjemější, pak drsnou a jemnou brusnou pastou a nakonec nekonečný leštění hadříhem namáčenym v cídidlu. ruce mě z toho bolej celý
ja newim z čeho to je, sem to našel v garáži, se mi to docela líbilo a tak sem to tam dal aspoň to ladí s těma žlutejma věcma(víčka a veci na údžbu. mi připadal takovej chudej ten motor jak to bylo všechno černý, aspoň to vypadá "veseleji"
corpi18 píše:ja newim z čeho to je, sem to našel v garáži, se mi to docela líbilo a tak sem to tam dal aspoň to ladí s těma žlutejma věcma(víčka a veci na údžbu. mi připadal takovej chudej ten motor jak to bylo všechno černý, aspoň to vypadá "veseleji"
jj, minulou zimu s tim táta boural, byla v hajzlu kapota, vzpěra mezi světly,, pravé světlo, maska, kapota, pravý blinkr a pravý blatník byl napasovaný na dveře a ty nešli otevřít. škoda byla 12tisíc. jak tam byla nová kapota bez laku(matná černá) tak se nám to zalíbilo a následně sme ji nechali stříknout na černo.
Ta cerna kapota by vynikla vic kdyby byl ten predni naranik v barve... pak jen poradne snizit a je do supa,ale sundal bych ty chromovane nalepky! To se lepi na skodovky
no já chystám na jaro stříknutí nárazníků a lemů na černo, s těma lištičkama to je pravda, jenže táta to tam lepil vteřinovim lepidlem, a to jak sundam, to fakt newim. taky čekam až se mi ozve scarynka, ta by mi měla prodal přední pružiny, akorát neví jesli to sou -40 nebo -60
čéče já ti newim, ale láká mě ta černá. už takhle se mi to docela líbí, ale v laku by to bylo upe něco jinýho. líbí se mi kombinace černo červená, newim ale asi do toho pudu