tak jsem se konečně dokopal k tomu abych sem dal pár fotek. kvalita nic moc, ale snad se pokocháte
a ještě trochu historie: tahle corsa byla koupena do rodiny v květnu 2000, to ji měl na starosti taťka, ale od začátku roku 2008, jakmile jsem obdržel řidičák, padla ro mých rukou a táta si koupil Renault megane combi 06. minulý tok v zimě to ale trochu schytala na předek a trochu ze strany, když to neubrzdil, a proto je přední část jiná( chromová maska, černá kapota, čiré blinkry)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) corpi18 dne 26 říj 2008, 19:10, celkem upraveno 3 x.
sice 55 koní, ale už jsem z ní 174km/h vymáčknul, ale byla to fuška
tak ještě splašit ňáký penízky abych mohl koupit přední a zadní optiku(černou), sportovní pružiny,a nechal přestříkat nárazníky, lemy a zadní popraskanékřdlo do černého laku, laděný výfuk a asi něco na navýšení stávajícího mizerného výkonu, ale nevim, co , jo a asi taky ňáký lepší kola
Naposledy upravil(a) corpi18 dne 26 říj 2008, 19:14, celkem upraveno 2 x.
no, měl jsem, po nedávném výletu ze silnice do pole sem to celý vodrbal, a tak sem to spodní gumové musel dát přes to rozlámané plastové, škoda no, docela se mi to na tom líbilo
Naposledy upravil(a) corpi18 dne 24 říj 2008, 14:36, celkem upraveno 1 x.
no tak to bych ti ted kecal odkud je, pač tam jediný bylo už když sem tu káru zdědil po tátovi, teda zkusin se ti kouknout po netu, mam dojem že sem ho nedávno někde spatřil. za pochvalu dík, i když tyhle "úpravy" nejsou tim pravym ořechovim pro mě,tak ale uvnitř mě snaha chudýho studenta nějak své vozítko odlišit, nakonec zvítězila nad naprostou sérií
tak jsem zadal do googlu, a hnedle to na mě vyskočilo, tady máš odkaz: http://www.tuning-in.cz/opel-corsa-b-5d ... riska.html a myslim že za 2100,- to jde, akorát ještě investice za lak no, já budu muset stříkat znova, pač ten lak na tom laminátu a plniči stejně popraskal
a tady je již corsička připravena na zimu. tady v Krušných Horách může sníh nebo ledovka na silnici překvapit nečekaně, a tak je lepší mít již přezuto, než klouzat na letňákách
Naposledy upravil(a) corpi18 dne 29 říj 2008, 10:53, celkem upraveno 1 x.