Ahoj!
Tak od oprav ujeto již cca 2000 Km a Bobík dělá zatím radost.
Včera první jarní umytí, teplota konečně vylezla nad bod mrazu

.
Také vyčištěn zámek třetích dveří, už místy odmítal poslušnost, ale vážení jak ten vypadal uvnitř ! Hnus, je to asi konstrukční vada, všechna ta slaná břečka co se za jedoucím autem rozsřikuje v zimě leze i do toho zámku. Teď mám snad na pár let klídek.
V rámci úklidu jsem předělal elektroinstalaci k navigaci, již nemám před rádiem plandající kablík a tím pádem mám i volnou autozásuvku se zapalovačem.
Namontován přídavný Voltmetr s podsvícením, je to pěkné ale ještě asi pořeším to podsvětlení, protože je dost intenzivní v noci. Nejspiš to zapojím někam na regulované osvětlení origo palubních přístrojů, nebo to podsvětlení budu na noc prostě vestavěným čudlem vypínat.
Až bude ještě lepší počasí dám se na ten dešťový senzor.
Dále doděláno osvětlení přihrádky u spolujezdce, sice jen bateriové, ale intenzivní s LED a s infra senzorem pohybu, takže když otevřu přihrádku tak se samo rozsvítí a po zavření do 30 s samo zhasne.
Chystám se na výměnu zadních tlumičů (dám tam TRW), a sady přeních stěračů od Bosche.
Fotky přidám jak to pracovní nasazení dovolí.
Mára
Corsa C, 1,4/16V/66Kw (Z14XE)/Sport, LPG + FlashLube, sání Green, střešní okno, folie, Defend, leptané VIN, zaslepený EGR, Tempomat, výhřívané sedačky, okna+ zrcátka v ele., Op-Com + LPG Elpigaz diagn., 6,8l LPG / 100Km a jedna usmrcená laň.