Výfucky>Laďáky,duplexy ,ovály atd.

Sekce šílenců,díky nímž se starej Adam Opel obrací v hrobě !!!

Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas

Odpovědět
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Re: Laděný výfuk

Příspěvek od Havli »

Kroulajs píše:Zdar všem potřeboval bych poradit, chtěl bych si koupit laďák na corsu b ale nevim jakou značku a co všechno by bylo potřeba a hlavně aby to neďálo rámus jak když jede traktor. Tak jestli někdo má zkušenosti nebo dobré odkazy tak děkuju za odpověď.
Spousta odkazů je v tomhle topicu ,od str.10 by linky měli fungovat. Jinak mrkni do sekce členové> Toxik-q ten koupil Ulter s podobnejma parametrama jako sháníš :wink: Jinak dobrej je samo Remus,Otto atd. Nejlepší je koupit laděnej výfuck rovnou na Corsu B,nemusí se nic vařit,držáky jsou na míru :wink:
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Adiss>Ovál nevim.Kulatou prodává Berry :wink:I když je to taky spíš ovál
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

...a stejnak si myslim, žeto nebude dělat moc velkej bordel pokud bys nevyndal středovej tlumič nebo KAT
Kroulajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroulajs »

tak jo díky
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Dneska jedu do servisu,prasknul mi katík,byl stejně k hovnu,vykuchanej a zvonil. Za 300,- mi tam navařej trubku. Tak jsem zvědavej :wink: Ten kat byl vysypanej a občas se to dusilo. a ted i rupnul :wink:
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

:twisted: sem zvedav co ti to udela se zvukem spotrebou atd :wink: ale zase by ti to mohlo lip litat :wink: jak to pak udelas s technickou chlape? nekde vedle?
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Technická je až v dubnu,do tý doby našetřím na uni-kat od Bosalu (1800,-) a dám ho tam. Ted musím dát dohromady love na sraz CC :lol: :lol:
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

:lol: mno nebo vybrat spajzku :lol: ja myslim ze o alkohol ci jine omamne latky nouze nebude :lol:
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Tak beruška už je ve Speii :wink: Za hodku jdu pro ní :wink:
Kady

Příspěvek od Kady »

Chci se tedy taky zeptat.já mám x14xe otevřené sání a mantzel powerbox a výfuk celý od firmy Jetex Fortex.když jsem namontoval powerbox tak jsem měl ve 4200 otáčkách takový schůdek ve kterém se auto jemně zaškublo.Měl jsem za to,že tomu bude asi vadit Kat(myslel jsem že je to seroivý),jenže po sundání jsem zjistil že je to sportovní nerez kat,no nic dal jsem tram trubku abych viděl co se stane.A ono to pomohlo už se v těch inkriminovaných otáčkách motor nezadechl.Jenže už se mi ted ten zvuk nelíbí a chci tam ten kat vrátit zpátky,jenže ještě před tím bych ho chtěl přímo prostředkem po ose provrtat aspoň tak dírou 15 až 20 mm zkrz tu ocelovou síťovinu.Tak se chci zeptat zda tím zase ten kat úplně nezkurvím a zda bych to mohl udělat.
Tigra 1.4 16V ,sport filtr + Powerbox a komplet výfuk od Katu Jetex Fortex
pdk88
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pdk88 »

jj zkurvíš ho a ani nebudeš mít jistej lepší zvuk :wink:
Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Kady>>To bych nedělal,ten tvůj kat je dobrej. ten můj byl totálně v prd*** :lol: :lol: Jinak auto jede líp,nedusí ho kat se sborcenejma přepážkama a tunou bordelu. :lol: :lol: A ten zvuk,ted si konečně vychutnám filtr Green :wink: V nízkejch točkách brumlá krásně :wink:
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Tak já mám kat už venku, za 300,- mi tam navařil trubku,zmizel ten protivnej cinkavej zvuk. Auto jede malinko líp, ten kat byl vykuchanej ,ale blbě , tah to má až ted. Jinak origo střed a koncák zůstal :wink:
Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Já jsem měl kat taky rozsypanej a jelo to normálně... někdy prostě jak se kat přesypal ,tak se s tim špatně rozjíždělo...jako by se to dusilo.
Teď mi borec kat vybouchal a jede to bez problémů,ale ten zvuk je strašnej.Uvidim ještě co spotřeba udělá,zkusim jit asi do toho UNI katu,pak dám vědět 8) Jinak emisí bych se nebál... stačí příspěvek mechanikovi na pivo.
Opel Corsa C 1.2 16V, Z12XE, rv2001
Paolo
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paolo »

já to říkam porád, neni nad duplex :lol:
Ford 2.0i DOHC EFI
Odpovědět