Berry >>> Smithy - Corsa B X10XE

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek

Odpovědět
mikro
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikro »

Hurej :vlna: :poklona2:
SNĚHURK@ -> Corsa C 1.7DI bílá - 2003
Sound: Sony CDX-GT410U
front: Hertz HSK-130 @ back: SP-690
Woof: Audison SRx 2S + Hertz HX250
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc »

myslím že pokud si ji necháš uděláš jen dobře,protože znáš ji a víš co ajk je sní a tak nemá cenu lézt zas zbytečně do něčeho jiného
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Presne tak a pred tim vim ze to mel jeden majital a bylo jezdeno jen v nemecku zenskou, jinka dneska pujde Getruda jeste na novy olej s filtrama a bude mit nove svicky Bosch super polu s yridiem 8)
No koukal jsem vcera na to a Getrude yb slusel jeste vyfuk a prahy, nevite nekdo o necem, zatim predbezne (dyztak SZ) 8)
Je to sice dál, ale o to horší cesta :-)
Obrázek
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

No sláva, to byla doba než jsi si to uvědomil. :D
Corsa C 1.2i
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ahoj COrsaci, tak dneska jsem s Gertrudou prijeli ze servisu, nekolik poznatku:

Uz jsou na aute pruziny JOM Cup -40/-40mm ze uz jsem jel a mel nekolik podvouku, tak ,mohu rict, ze i kdyz jsou tam jen pruziny tak to sedi jak krava i v servisu to rikali, ze jsou dosti tvrde, ale nic nedrnci v uate no jako pred tim jen to lip drzi na silnici o moc lip, zitra udelam foto jeste by to chtelo jina kola s vetsicm ET,a el budou brzo asi uz v zari.

Jinak vahu vzduchu mam uplne OK!!!! mozna je spatny AGR ventil,a le tak to je to nejmensi, fakt s tim to vymenit neni problem, jinka gertruda ma vycistenou skrtici klapku vstriky a novy Oolej Mogul plna syntetika nejvyssi rada mogulu 5W-40.

Jinak Gertruda dopstala ty nove svicky Bosch super plus.

Ted v zari dostane nove zadni brzdy, ktere uz jsou objednane jsou to Ferodo PS Performance a tak tim padme uz bude cely brzdny system uplne OK.

Jinak tim procistenim motoru, teda byl atam bordel jak prase jak to yt tri roky stalo, a ted slape jak blazen tak se s tim svezli tak neverili ze je to litr :lol: :lol: :lol: (no jedine ted nejka vyresit agr ventil teda na 100% se nevi zda je to on motor je ted uplne ve 100% poradku a mozna casem ze bude chtit altik vymenit a kontrolovaly jsme klinovy remen a ted neko musel davat prootze je skoro novy 8)

Tak pristi mesic snad zas neco prihodim jestli se neco zmenilo 8)
Obrázek
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

mno super... tak to se těšim jak to bude s těma pružinama vypadat ;o) jen tak dál.. a uděláš z toho tříválcovou raketu ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Tak tady slibene fotky, no je to takovy fotakem nic moc lepsi foto budou az prijedou rodice a bud mit zas svuj Lumix 8)

Jinak co se asi ted bude pdelat, jak uz jsem psal ty brzdy od feroda, jinak predni cirou optiku s cernym pozadim a masku bez znaku jen envim jestli tu co mam tedy 4 mrizky,ale bez znaku,a nebo jak dela kamei tu kovovou dratenou jakoby tahokov, ale to je detail a bocni kourove blinkry misto tech oranzovych jsem sehnal - jeden za 64Kc bily stoji 54Kc :lol:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

No Berry, vypadá to nádherně.
Corsa C 1.2i
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Diky moc, teda myslel jsem ze to pujde jeste trosku, ale takhle akorat a hlavne jak to ted sedi (na to ze sjou jne pruziny) jinka ten predek bude hezci az bude cira optika a maska bez znaku, zadni svetla chci nechat origo jsou hezky, me se zadni zadna nelibi jen a co ma Minimike (ale ta se tam nehodi protze bocni blikry budou cerny a predni optika cerna) a pak ta co am Bloud, ale na tu nemam a ani mit asi nebudu penizky :wink:
Obrázek
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc »

hezký,fakt pěkná corsička decent tuning jí bude slušet,ale jsem zvědavej jak ti to dlouho vydrží s těěma pružina ten origo tlumič
Newman
Corsa forever

Příspěvek od Newman »

Ty jsi na tom něco změnil?? :think:

:lol: Je to gut chlape :wink: :artiste: ještě ty kola
Obrázek
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

No taky uvidim jak to dlouho vydrzi,a le jelikoz je to lehyk motor a co to bylo na kontorle tenkrat u steigera tak bylo vse uplne ok a to je i ted, tak budu doufat :lol: No jinak jak pise Ondra bude dezentka jen ty svetla maska a kola uvidime mam vyhlidle jedny 14" (Minimike ví :D ) a uvidiem co bude preymslel jsem i o 16" mel jsme dobrou moznost koupe, ale to je moc a uvidime co bude dal ted hlavne dat to jeste vic do poradku a kdyz mi tamty 14" utecou tak uvazuju i o 15" ale halvne jak budou finance :wink:
Obrázek
DOME
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOME »

vidím že se tady sniovalo tak jsem do členů dal jak jsem snížil corsu ja Včera jsme to dodělali
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ahoj Corsaci, tak Gertruda dneska dostala nova svetlyka predni cira optika el. nastavitelne a s cernym pozadim omlouvam se za kvalitu a vice foto dodam pozdeji
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Berry to se povedlo,ty světla jí moc sluší. Asi je lepší nechat si jí, protože koupíš auto jetý, a stejně do něj budeš sr**t prachy. Takhle víš na čem jseš a jak tě na foru sleduju, tak jsi koupil dost dobře!! Je fakt zachovalá a pěkná.
Odpovědět