Zdravím všechny v pátek 3.5.2013 jsem se domluvil s tetou, která vlastnila auto (corsu) . Tak jsme se domluvili že si ji vezmu za simbolickou částku 1Kč. Ale auto odpovídalo ceně. Díky tomu že rok stálo na zahradě tak se docela rozšířila rez po cele kastli naštěstí jen povrchová, nic fatálního. Po podepsání smouvy jsem vyrazil domu, ale na polovině cesty sliším divný zvuk. Kouknu se do zrcátek a vidím jak zasebou táhnu výfuk. No co věděl jsem že je špatný. Tak jsem se nejak dopotácel domu a hned v sobotu jsem se řídil příslovím KOLA DĚLAJÍ AUTO. A pořídil jsem pěkny černý kola dezent R16 205tky

. Auto získalo i při špatných tlumičích neskutečně výborný grip. Prostě sedí jak na hrnci. Dale jsem o výkendu sundal zadní narazník (corsa byla poťuká od předešlé majitelky

) a kouknul jsem se jak je natom výstuha nárazníku. A byla to hruza více zdefomovaná výztuha snad už neexeistuje. Tak jsem obvolal pár vrakáčů v říčanech a vydal jsem se lov. Lov se vydařil získal jsem zadní výztuhu za 200kč. Samožřejmě se mi nechtělo takovouto pěknou výztuhu dát na rezatej podklad tak jsem vybrousil na zádi komplet rez, vykitoval a nastříkal plničem. To bylo až včera. Dneska jsem přelakoval vybledlé plasty, které byly na zádi a namontoval jsem zpět již vyrovnaný zadní nárazník, který se mi podařilo srovnat pouze za pomocí kladiva a horkovzdušné pistole. Večer po namontování nárazníku jsem se sousedem sprovoznil osvětlení PZ. Taková malá blbost, ale měl jsem ztoho strašnou radost.
Jinak auto je Opel Corsa B 1.4i
upraven nadpis
jamal.jefries