Zirox - Corsa b 1.0

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek

zirox

Zirox - Corsa b 1.0

Příspěvek od zirox »

Zdravím všechny,

tak od začátku února jsem hrdým majitelem corsy b 1.0 12v rok 1999 a po celou dobu byl jediným majitelem a také řidičem můj praděda, který mi jí teď odkázal. Auto podle toho vypadá, je ve výborném stavu, na tachometru najeto 68 000 km, vše je originál (i stěrače :lol: ) a interiér je krásně zachovalý. Jsem student a 18 let a tudíž i papíry budou až za 5 měsíců, takže do té doby bych si chtěl corsu "přizpůsobit" podle svého. Na autě se nechci pouštět do žádných velkých tuningových úprav, především protože mi neony a růžový interier nic neříká :D

Zatím jsem dotáhl plynové lanko, vyměnil filtry,vyměnil rádio a ošetřil plasty (byli už vybledlé-šedivé). Mezi další věci které chci určitě udělat, je leštičkou naleštit lak, vyměnit volant, dát budíky s otáčkoměrem (nelíbí se mi jeden velký veprostřed :skrabat_v_hlave: ) a samozřejmostí jsou kola, které dělají auto. Představoval bych si asi 14tky bud borbet T a nebo bílé "soutěžácké" a nižším profilem gum. Rád bych ho nechal v těchto barvách, červeno-černé.

Pak si myslím že auto bude vypadat dobře a nepotřebuje nic přeplácaného. Jinak auto už jsme s tátou prolezli a důkladně projeli a jede tak jak má - trhá asfalt :vali_se: :vali_se: a rez nikde není.

Forum už jsem si zde pročetl, takže se všemi "záludnostmi" auta jsem obeznámen, teď už hledám interáty na volant a budíky :banan:

Pro představu přikládám pár fotek z včerejšího focení.

PS: omlouvám se za kvalitu fotek, ale asi jsem ještě nepřišel na ten správný grif zmenšení :nervozni_nehty:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Gooder

Re: Zirox - Corsa b 1.0

Příspěvek od Gooder »

Vítám Tě tu :) Koukám, že rozsah stylu kol máš dost velký :D Každopádně, co to tam stojí v garáži, to vypadá zajímavěji :oops: :lol: To je WRX? :)
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím -> Obrázek
zirox

Příspěvek od zirox »

Díky za přivítání,
no tyhle kola bych si představoval, které tam nakomec skonči se ještě uvidí :lol:
Jinak v garáži stoji náš rodinný klenot :lol: je to STI model 2006
Naposledy upravil(a) zirox dne 19 úno 2014, 16:44, celkem upraveno 1 x.
Korrpi

Příspěvek od Korrpi »

tož vitaj..... nahoď vic fotek toho Subarka ať je tu nějaké auto co ma koule :banan:
Kdyby to náhodou vypadalo že rejpu,tak to tak je:)

Obrázek Spotřeba SEAT TOLEDO AHF 81 kW / 110 HP
zirox

Příspěvek od zirox »

Chápu že impreza vzbuduzuje větší dojem, něž můj červenej třívalcovej trpaslík :lol:
Víc fotek klidně hodim, ale poraďte mi v jakém programu fotky zmenšujete a zůstanou aspoň trochu kvalitní. Mě se to zatim moc nedaří :urcite?: :roll:
Korrpi

Příspěvek od Korrpi »

opraski znemši zte :lol: http://postimage.org/
Kdyby to náhodou vypadalo že rejpu,tak to tak je:)

Obrázek Spotřeba SEAT TOLEDO AHF 81 kW / 110 HP
Gooder

Příspěvek od Gooder »

Má ta Impreza nějaké úpravy? :) Jinak to je jedna z nejhezčích nových Imprez. Nejvíce se mi líbí stará klasika, pak tenhle facelift a docela i ta poslední :)

Jinak volant a budíky zkus na bazoši někoho s Corsou na ND. Volant doporučuju rv 98+ a u budíků si hlídej, jestli jsou elektrické nebo mechanické, případně i aby byly z 3 válce. Kola bych dal jiná než Téčka, ty má kde kdo(a hlavně mám rád racing styl :D ).
Prosím -> Obrázek
shoox

Příspěvek od shoox »

použij imageshack.com jinak surabu je super :jj_good:
Gooder

Příspěvek od Gooder »

Imageshack nepoužívej :D Je zpoplatněný, nebo bude během pár dnů. Já používám Picassa od Googlu :)
Prosím -> Obrázek
zirox

Příspěvek od zirox »

Tak přidávám pár fotek Subaru. Máme ho s tátou jako víkendové auto a teď už spíš jako závodní, takže úprav na něm pár je. :lol: Motor je odladěn na 340 koní, je tam HP podvozek, závodní vnitřek (akorát rám chybí) a je na slickách Pirelli s homologací.

Jinak volant chci ten klasickej astry g nebo zafiry a a budíky potřebuju s elektrickým náhonem a problém je právě sehnat je na tříhrnec :zed:
Gooder

Příspěvek od Gooder »

Tohle je 07? Jsem myslel, ze tohle je 04, 07 byl poslední facelift téhle generace, ne? :)
Jinak pěkné, i ten výkon. Mně by stačilo o 100ps méně :-D Rozepiš se o tom více, klidně do SZ.

K tomu volantu, je to přesně ten, který mám na mysli. Corsy ho měly od roku 98 ;)
Prosím -> Obrázek
cheetah3

Příspěvek od cheetah3 »

Naozaj krásne zachovalá Corsa! :) Prajem veľa šťastných kilometrov ... až budú papiere :) .

Michal
zirox

Příspěvek od zirox »

Je to 06, v minulém příspěvku sem zmáčknul jiné číslo :zed: :D
Motor má v sérii něco kolem 270-280 koni, jako první investice bylo sani a výfuk bez katalyzatoru, pak už jenom větší mezichladic, benzinovy pumpy a nakonec vse naladit na RJ, ktera je ecutek. Pak auto na brzdě bylo odladeno na tenhle výkon :banan: z auta už vyzaroval respekt a tak jsme dali větší brzdy brembo a nakonec už zbyval jen podvozek tak jsme objednali tlumiče s pruzinama který auto priplacli na zem a taky hodně ztvrdcily - v zimě holka téměř nejezdí ale párkrát za ji vytáhnem na sníh a to pak se zimníma 16tkama nepřejede ani retarder :vali_se: koupili jsme ji před šesti rokama a vypadalo takhle..

Corsa je rok 99, nevim proc je tam furt tenhle hroznej :lol:

Mockrat děkuju :) myslim ze jako auto na začátky a popojizdeni je corsa super! :jj_good:
shoox

Příspěvek od shoox »

kouni na můj topic jestli se ti libi tento volant
viewtopic.php?f=53&t=10107&start=30
kdyztak koupil jsem ho na volanty .net
Co-RS-ák

Příspěvek od Co-RS-ák »

imageshack bude zpoplatněnej? :shock:

jinak pěkná subaru :mrgreen:
Odpovědět