Zdar lidi našel jsem nějaký zajímavý vysílač zesilovač či co to je neví někdo co by to mohlo být? moja jak měnila plasty vzadu v kufru y boční tak je to jakoby za řidičem vzadu v kufru za tím plastem na googlu sem nenašel nic o tom co to je na boku to ma napsané COMPENSER MCT 900-2K.
corsa B 1.0 12V 98 r.v.
no měl jsem tam akorát mikrofon na handsfree nic vic joa vede do toho cernej drat koaxial a pak dva co jdou myslim do anteny nebo nekam na strechu ale je to pekna sranda vypada to jak zesilovač něčeho ale čeho po odpojení rádio hraje normalně
Pokud je to k mobilu, tak to bude mimo rádio. Kdo dneska ví co bylo v autě než jsi ho koupil.
Nemohlo být v autě původně autorádio s navigací a telefonem, dá se zjistit možná podle VINka.
Mára
Stejně je to vypálené nějak tam zkratl + kdysi a byl bok auta očouzený (štěstí že mi nezhořelo ) jinak ani sem to nedával zpátky jen sem chtl zjistit co je to za srandu
v 98 moc o handsfree nebylo přemýšleno... každopádně toto je zesilovač příjmutého signálu pro radio.... pokud hralo normálně tak už i radio takovejto zesilovač obsahuje
Kdyby to náhodou vypadalo že rejpu,tak to tak je:)