Nazdar,som tu nový a chcel by som zohnať nárazníky v tej farbe..mam tam tieto škarede čierne a navyše podnaraznik je cely fuč a ak by sa dalo tak aj spätáky,mali by pasovať do môjho budíky s otačkomerom však? je to 1.O ak tu je niekto zo slovenska tak by potešila skôr sprava na mail wizor94@azet.sk dakujem za odpovede
mam Corsičku zatial velmi kratko ,a hned pri mojom druhom kúpani som objavil jedneho Corsičkára na bielej 1.2 Marko sa vola ...pekna je snad pomôže
Budíky s otáčkoměrem pasovat budou, stačí jenom vyměnit kus za kus. A k tomu nárazníku Ti popřeju hodně štěstí Tahle barva moc častá není, možná by bylo jednodušší ho nechat nalakovat
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění Prosím ->
vdaka za odpovede zatial sa mi podarilo najst jednu corsu s čiernym interierom,novy volant a budíky a je to 1.O ..len ešte neodpisal..je to nejaky autobazar"autovrakovisko" blizko popradu takže kus odomna snad odpiše..a narazniky vo farbe..jedny som našiel a ked som ich došiel omrknut tak predny dost puknuty a iba zadny brat by bolo trošku divne ...spätáky jeden predáva za 25e ak to su na Bčkovu corsu vôbec..ale podla jeho ostatnych inzeratov myslim že hej http://auto.bazos.sk/inzerat/41411254/S ... -Corsa.php
já jsem si přivezl ardenskou 1.0 jako dárce kastle na GSI a nárazníky tam byly v barvě ale teď jsou zahlazený a černý na mojí 1.4ce jinak budíky z ní už nemam a volant taky ne
Corsa B 1.4 8v Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction
a asi ešte funguje však? na tej mojej chudinke mam taký vzduchový filter že musí potajme plakať je tam niečo ako olejový filter prekrytí molitanom alebo čo to je ..ked som bol pozriet tie narazniky tak som kúpil ajten box na vzduchový filter ale nepasuje mi tam..je možne že 1.2 ma väčší ten filter box? proste to nepasuje na tu dierku ktora sa ma prišrobovat o kasnu :O
no ono to nemam teraz pri sebe..mam to u brata ...som kupil aj filter nový a proste hadicu aj s váhou vzduchu nemam problem k tomu pripojit..ale čo je to očko do ktoreho ma ist šrob na prichytenie mi nesedí..a kasna som myslel motorový priestor
a tak ja som myslel že to bude pekne pasovat a ne že to budem mat zas škarede jak teraz hm no hej 8mpx fotka ...a ked som to zmenšil furt tobolo vela a myslim že max ide odoslat 200kb ...