Corsa C> vůle v řazení

Témata týkající se motoru, převodovky, výfuku a palivové soustavy
MALDAR
Kontaktovat uživatele:

Corsa C> vůle v řazení

Příspěvek od MALDAR »

Kluci mam problem neco se mi pojebalo na řadičce šaltra mi lita jak z prominutim ocas ve 45 leté žene po 8 dětech spatečku musim dávat oěma rukama a to tim že musim pořadne trhnout a 1 převodovy stupen davam obvyklým spusobem jako bych daval spatečku takže maras. nevite co by mohlo byt v haji kulisa nebo neco??
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Nejspíš máš v háji synchorny v pr¨řevodovce nebo třeba i táhla, rozhodně bych s tím někam zajel být tebou než odrovnáš komplet tu převeodvku a ta na corsu C asi nebude nic levného, kdežto ty synchrony nebo táhla není zas tak drahé, ale troskšu sraní s tím je :wink:
Jesště dodám když už se tohle všechno bude dělat tak tam dej nový olej do převodovky
Je to sice dál, ale o to horší cesta :-)
Obrázek
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

A to z ničeho nic,jo. Nevysypala se ti rychlostka :?: No každopádně pakárna. :wink:
MALDAR
Kontaktovat uživatele:

aa

Příspěvek od MALDAR »

kurna ale normalne mi to radi jen mam jakoby posunute rychlosti do leva kdyz davam spatecku tak musim trhnout jinak jde vse ok
andre.fuchs

Příspěvek od andre.fuchs »

A nemůže bejt načatý to plastový přepákování?
MALDAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MALDAR »

kurna nevim dneska to rozjebu ä ividim teda doufam ze neco uvidim
Pívas
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pívas »

No, to nějak upozorňují na starší modely, 00,01, že mají plastové přepákování a stojí to za prd :!:
yacob

Uvolněná řadička

Příspěvek od yacob »

cau, mam problem .. jedu domu, podradim si do zatacky na dvojku a najednou slysim takový krupnuti (nevim jak to lepe popsat) a radici paka mi zustala defacto v ruce, úplne uvolnena, ale dvojka zustala zarazena, tak jsem dojel pred barak a auto tu ted stoji. Vubec nevim co s tim muze byt. Muzete nekdo prosím poradit ? Diky .. jinak mám opel corsa C, v litru a rok vyroby 2003, najeto podle tachace 62 000 .... myslim ale ze to ma najeto vic ..
Přesunuto ,snad tady najdeš nějakou radu.Havli
Pívas
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pívas »

Přepákování?Je to fakt smutný že u takhle novýho auta jsou takovýhle situace :?
MALDAR
Kontaktovat uživatele:

f

Příspěvek od MALDAR »

Je to tak je tam plastova kraina a neda se vymenit musim cele tahla cca 2500 kc v oplu na svinove
Mr Mart

Příspěvek od Mr Mart »

To je blbý - daň za "neodladěný" auto (mám 2001, takže se mi to může stát taky - snad ne) - do servisů se svolávaj jen nebezpečný věci, tohleto ať si zákazník zaplatí časem sám.
A daj Ti už to kovový přepákování nebo tam prostě pasuje jen to plastový(doufám, že ne)?
Opel Corsa C 1.2/55 "Scout" :joystick:
xGate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xGate »

to yacob: měl jsem to samé, při dvojce vypadával plastový kloub na kulise řazení. Snadno jde zase nasadit zpátky a pokud vůli mezi kloubem a miskou vymezíš třeba kusem hadru, zase to pár tis. km vydrží, ale nakonec se výměně nevyhneš. Mají to jen v Oplu, jinde bez šance. 2500Kč podle MALDAR tak pouze díl bez DPH, celkem mě to stálo 3587,50Kč - taky první a poslední věc, co jsem si v Oplu nechal dělat :roll:
CORSA C 1.0 12V '02
Z10XE 43kW
Mr Mart

Příspěvek od Mr Mart »

xGate, Maldar>> A dává se tam znova ten plastovej nebo kovovej díl?
xGate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xGate »

Bylo mi řečeno, že plastová kulisa je konstrukční vada a řeší se to tzv. servisní sadou, což jsou tři táhla a dva klouby vše kovové - 2782Kč s DPH. Včetně výměny to dělá výše zmíněnou částku :WTH:
CORSA C 1.0 12V '02
Z10XE 43kW
Mr Mart

Příspěvek od Mr Mart »

Díky, už to chápu. To je, jak kdyby ti v hospodě přinesli studenej guláš s tim, že je to konstrukční vada, ale že ti ho za dvacku ohřejou. :lol:
Odpovědět