V době, kdy jsem hledal nějaké menší autíčko ... vetší už mám

Měl jsem určitou představu, ale pořád jsem nenašel takové, které by mi padlo do oka ... až se objevila táto corsička, kterou vám nyní představuji

Je to model 2000 a je v úpravě od fy. IRMSCHER.
Tuning od této fy. obsahoval tyto úpravy.
Prostřední panel je ve stříbrné metalíze společně s madly dveří a řadičkou.
Pak zadní spojler, které autíčko zcela změní k lepšímu. Snižený sportovní podvozek. No a jako vzhledový doplněk polepy šachovnice společně s nápisem a logem OPEL viz. foto.
To bylo asi vše od nich a pak přišli další úpravy. Jako první přišli tónovaná skla ... žádné folie, ale poctivé tónování skel v peci na modrý odstín tak, aby to ladilo k barvě vozu.
Dále jsem pak zvažoval o jiných kolech ... sice původní nebyli špatné, ale nebylo to podle mýho gusta. Proto přišli na řadu 15 palcové RONDELLKY a hned to bylo veselejší

Jak to ale bývá, pořád je co vymejšlet a pohled na osvícení standartní přístrojovky se mi nelíbil, proto přišla na řadu taky.
O volbě barvy osvícení přístrojovky jsem nemusel dlouho přemýšlet ... modrá byla jasná volba

U řadičky mi taky něco chybělo, tak neony nechybí ani tam.
Dále mám nachystané neony pod palubku ... u nohou, ale ještě jsem je tam nedal.
Na předním nárazníku mi něco chybělo a navíc už se musí svítit i přes den, tak přišli na řadu přídavné světla pro denní svícení. Myslím, že to nevypadá zle a zástavba se celkem povedla.
Když jsem corsu kupoval, byla ze předu dosti oprýskaná a tak jsem nechal nalakovat znovu přední nárazník a když už, tak i zadní

Co k motoru ? Standartní 1.2 16V ECOTEC 48kW ... ale jede celkem dobře. Něco ale chystám na zvýšení výkonu, tak uvidíme jak to dopadne

Co jsem zatím na motoru udělal, tak zaslepil AGR ventil ... zasírá to váhu vzduchu a pak auto přestává jet. Na emise to nemá vliv ... z praxe ověřeno viz foto AGR.
Další úpravy budou později a budu sem postupně doplňovat.
Fota jsou starší s horším fotomobilem, ale jak bude lepší počasí, dám sem nová kvalitnější fota.