Stoupajici teplota za jizdy

Témata týkající se podvozku, brzd, řízení a chlazení. Tato sekce zahrnuje i úpravy těchto částí vozidel.
jezisekx

Stoupajici teplota za jizdy

Příspěvek od jezisekx »

Lidi mam problem pri jizde asi 90-100 mi stoupa teplota az k cervenemu ale vent nesepnul tak jsem ho zapojil na tvrdo ale kdyz jsem zase jel tak vent fungoval ale teplota sla opet na horu ale neuz tolik a to jsem mel jeste pustene topeni na plno, jinak pri neutralu teplota sama klesla takze co stim
diky moc
jezisekx

Příspěvek od jezisekx »

mini mike m rikal ze to muze bejt spatnej termostat nebo vodni pumpa PS kde je termostst a jak vypada?
kde je vodni pumpa a jak vypada?
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Já nevim co máš za motor ale u mě je obojí za rozvodama ,takže dost na hovno, rozebrat půl motoru :cry:
Ty máš 1.2 tuším,vid :wink:
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

Ježuch>>> Vodní pumpa je u rozvodů, stojí cca 1200,-
Já být tebou tak se ještě podívám jestli ti někde nepraskla hadička od chladiče a nebo jestli máš pořádně uzavřenou baňku na vodu - tím že se tam dostane vzduch, tak voda začíná vařit a termostat je snad na levé straně na chladiči...
Vodní pumpa za 778,- (s DPH)
www.auto-lz.cz Tady jsem si kupoval vodní pumpu já a do 3 dnů byla doma.
Obrázek
Naposledy upravil(a) suby dne 15 úno 2008, 20:49, celkem upraveno 2 x.
Corsa C 1.2i
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Termostat mám já taky u rozvodů a Jack psal že taky> 1.2 33kW
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

anebo se ti vysral budik a ukazuje kraviny :wink: Já mám termostat v poho topí to jak kráva, ventilátor spíná v létě v poho a na budíku mám 80 stupnů :lol:
jezisekx

Příspěvek od jezisekx »

jo mam 1.2 X12SZ jinak jsem to dal do garaze a v utery mi reknou co stim a kolik to bude stat potom dam vedet co a jak
jezisekx

Příspěvek od jezisekx »

Tak mi dneska dali misto v utery jak slibili, takze sem pochopil ze to byl nejakej spinac to jest termostat podle me, spokojenej ale za 10 min jsem to mel az u cerneneho tak jsem musell zastavit na dalnic na 4proudovce takze tam jedu zitra znovu, jinak se to nechladi za jizdy ale jenom kdyz mam neutral a topeni na plno
Pívas
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pívas »

A není v prde... ta pumpa? :roll:
jezisekx

Příspěvek od jezisekx »

to nevim ale vim co me menil dole na radiatoru je cidlo na spousteni ventilatoru tak to a za 2tis v prepoctu

jinak jsem ted jel se studenym motorem asi 5km a jsem tesne pred cervenym a ventilator nesepl ale topeni zhave behem chvile
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

hele problem muze byt taky v termostatu ze jedes porad na malej okruh a neprepne se velkej (tzn ze se ti obeh vody nedostane k chladici) ale ten ventilator by mel sepnout tak i tak pokud mas v pohode cidlo :wink: kazdopadne 2taci za vymenu cidla je fakt prehnany :roll:
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Jo stará dobrá Anglie :lol: :lol: může to být termostat v horším případě i pumpa jak píše Pívas :cry: Ale to čidlo dva táci na naše to je palba
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

Hi, mě se jedno čidlo teploty nekde válí doma. vyžebral jsem ho při koupi haupny...
Corsa C 1.2i
jezisekx

Příspěvek od jezisekx »

tak jsem tam dneska jel zpet, panove 8km jsem jel pomalu 2hod porad jsem musel zastavovat. V servisu mi tvrdili ze to fuguje ale ukazalo se ze ne,takze se me ptaj co stim chci delat tak jsem nechal vymenit radiator vodni pumpu termostat a jeste rovnou rozvody suma sumarum do 200 liber se vejdu
Pívas
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pívas »

A šahal sis na chladič jestli je teplý? Většinou když je rozbitý termostat tak zůstává právě otevřený a naopak jezdíš se studenym motorem.Když máš v háji pumpu tak se ti voda ani do toho chladiče nedostane, voda stojí :D Na co nový chladič, to byl zarostlý?
Odpovědět