F4RR3LL>>Jestli máš motor X14XE, jako že asi jo tak musíš mít víc jak 44kW Páč to mám já na C14NZ > 1.4 8V ale monobod. Já mám 60 koní a ty bys měl mít 80 kobylek Jinak se snad potkáme na dalším sraze, ted mi to nějak nevyšlo
PS: A změn si nick (přezdívku), páč kdo si má tohle pamatovat
Asi to bude nějak zbastlený, páč mi nabízel Corsamania hlavu na ten starej motor i s kabeláží a ŘJ na 4-bod a že prej to tam pasuje. Ale musí to valit s tim vícebodem,to jo
tak je to tak jsem vcera na sraze rikal, je to motor c14se aka Opel Corsa 1.4 Si... nicmene ma farrell jinej motor v aute nez by tam mel byt (minimalne min vykonej)
Havli musim opravit 1.4 16V 63Kw neexistoval byl to porad 8V
motory 1.4 opel:
1.4 8V C14NZ 44kw
1.4 8V C14SZ 44kw
Tady byl rozdil pouze v kompreso motoru
1.4 8V C14SE 60KW to ma kamarad a jede to fakt dobre
1.4 8V C14SEL 63KW omezema serie v Nemecku, jine nastaveni a ostrejsi vacka myslim nez u C14SE
1.4 16V X14XE to uz byl ecotec a se 16V rozvodem proto XE
X znamena stupen emisi, myslim Euro II nebo II
C znamena jeste rizeny katalyzator
Jo v pohode taky jsem na to koukal, jak to tam maji napsane a divim se vubec vedi o te nejsilnejsi verzi 1.4 8V protoze je jich opravdu malo a v ČR ani o žádne nevim, jinak ja jsem čerpal od německého opelu, protože myslím že tady by taky asi nevedli, mozna ani to zakladni SEcko
Mě se všude ptaj akorát jestli mám 1.4-ku 60 nebo 80 koní Ten druhej C14SZ má stejnej výkon jako můj C14NZ U KELLY ho vedou jako 54kW Já ho někde viděl vypadá stejně akorát je to od r.96 a má DIS modul místo rozdělovače
Ano ma uplne stejny vykon i tocivy moment jen by snad mel mit trosku mensi spotrebu ale asi 0,1 nebo 0,2 a jak jsem to zkoumal tak je rozdil jne v kompresi motoru jinak vykon porad 44kw atd