Corsa C>>sundání bubnu u 1.0 2002
-
Corsa C>>sundání bubnu u 1.0 2002
jak na to
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
bubny jsem nesundava... ;o( jen jsem je dotahoval... vprostřed, když sundáš tu krytku je středová matka... ale nevím jak dál ;o(
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
u tý středový matice je závlačka.... - mě se trochu povolilo ložisko tak jsem ho utahoval
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
- Mr Mart
- Mr Mart
Jestli se nikdo neozve, tak buď sen místních Céčkařů
- knížka Jak na to? Corsa C/ Meriva.
Vydavatel zde http://www.kopp.cz/www/index.php?product=442&aln=cz
a nebo pak servis - můžeš se zkusit jen zeptat (bohužel v dnešní době se i za know-how platí).

Vydavatel zde http://www.kopp.cz/www/index.php?product=442&aln=cz
a nebo pak servis - můžeš se zkusit jen zeptat (bohužel v dnešní době se i za know-how platí).
Opel Corsa C 1.2/55 "Scout" 

- M@n!k
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
vetsinou ti to drzi stredova matka ktera je zajistena zavlackou zavlacku odstranis,povolis stredovej sroub a mel bys tam mit loziska a pak mas buben uvolnenej bud ho strhnes dolu nebo ho sklepnes
jinak to muze drzet na paknach ale to by snad melo jit mejak povytahnout a zmacknout je k sobe...nebo povolit ten ventilek na odvzdusneni brzd melo by se to stahnout
jinak to muze drzet na paknach ale to by snad melo jit mejak povytahnout a zmacknout je k sobe...nebo povolit ten ventilek na odvzdusneni brzd melo by se to stahnout
Corsa B blanco de 5 puertas 1.6 GSI 55 kilovatios 75 caballos(po 20letech rozkvetla a zvadla)
Corsa B wagon blanco 1.4 66 kilovatios 90 caballos < wagon >
Corsa B wagon blanco 1.4 66 kilovatios 90 caballos < wagon >
-
je no tak aspon to ..mno zítra na to juknu..taky bych řek že to drží pakny..zkusim to skrz tu díru po šroubu stahnout šroubovákem k sobě a pak se uvidí...musim to nejdřív sundat abych věděl zdali je potřeba objednat to či ono k vůli tý technický...díky moc za pomoc ..nerad bych jí to dokurvíkoval co se ložiska týče...