Špatná akcelerace u C14NZ

Témata týkající se motoru, převodovky, výfuku a palivové soustavy
Hanesek

Špatná akcelerace u C14NZ

Příspěvek od Hanesek »

Čau lidičky,v poslední době se mi z ničeho nic začalo stávat že při prudčím sešlápnutí plynu se mi motor místo aby nějakym zbůsobem akceleroval začne dusit.Když trochu povolim tak to zrychluje lépe.Problém je ale v tom že když potřebuju prudce zrychlit třeba ve městě tak je to trochu problém.Jde špatně do otáček a jakoby pomaleji reaguje.Svíčky,kabely i filtry mám nové tak nevím kde je problém :( Někdy se zdá že je to dobry ale jindy je to zase to samy.Většinou za studena se zdá že to problémy nedělá tak nevim :?
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

To je těžký,může toho bejt víc :cry: kabely,svíčky,filtry nový,tak zbejvá ještě cívka a rozdělovač.(Jestli to máš jak já,nebo máš DIS modul?) Chybu ti to nehází :?:
Hanesek

Příspěvek od Hanesek »

Chybu mi to nehází.Mám rozdělovač.Kabely novy filtry novy(vzduchovy,palivový)Teď mi měnily těsnění pod hlavou válců takže by rozdělovač měl byt dobře nastaven.Dělalo to totiž už před tim :( Zapoměl sem dodat kabely sem zkoušel dvoje a svíčky taky.Ty původní co sem tam měl od championu a ty novy co mám teď sou bosch super 4
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Váhu vzduchu ani ostatní chujoviny nemáme,tak nevim,ale mohl by ti poradit Okura,co se týče toho rozdělovače,možná ty uhlíky vevnitř,nebo palec. Mě to dělalo to samý,ale motor byl K.O. Studený to jelo gut ,a pak to hovno táhlo,zvlášt když jsem to osolil :wink:
Hanesek

Příspěvek od Hanesek »

No já myslim že kdyby bylo něco špatnyho tak by mi to v servisu vyměnily.Měli mi původně měnit jen to těsnění ale nakonec k tomu přibyl i termostat a gufera ventilů.Byli už nic moc tak si myslim že kdyby byli špatny i ty uhliky nebo něco jinyho v rozdělovači tyk by mi řekli
Hanesek

Příspěvek od Hanesek »

Myslíte si někdo že by to mohlo být i špatným benzínem?I když zase mě zaráží že za studena dobry a když se zahřeje a přišlápnu tak je akorát hlučnějši ale akce nic moc.Navic je reakce po sešlapnutí pedálu plynu trochu opožděna.Pořád něco zkoušim ale nic moc sem nezjistil.Prostě je za tepla líny :?
pepex
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepex »

že by kroužky??kolik to má najeto?
25DT
Hanesek

Příspěvek od Hanesek »

no tak 120 000.Ale jak už sem psal teď to měli rozdělany kvůli tomu prasklymu těsněni pod hlavou tak by si snad něčeho všimly ne?
Hanesek

Příspěvek od Hanesek »

Tak sem zjistil zajimavou věc.S teplotou motoru to nemá nic společnyho.Jede to dobře dokud to jede na sitič.Pak je to líny.Přidávám do benzínu nějaky tablety po kterých je benzín zbarvený do zlatova.Mělo by to snižit emise a spotřebu.A začalo mi to dělat zhruba po vyjetí jedné a pul nádrže na tento typ mychaniny.Oply sou prej hodně háklivy na změnu nebo jen drobny odlyšnosti v benzinu tak mě napadá jestli to nemuže byt tim.Kdyby bylo špatny nějaky čidlo nebo něco tak by se mi rozsvitila porucha ne?
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

No záleží co je to za zázrak ty zablety.Jestli je to nějakej šůs,tak máš zajebanou palivovou soustavu a budeš to muset vyčistit. :cry: Já tyhle věci nepoužívám,raději tankuju u Agipu a na Shellce 98-ku :wink:
Hanesek

Příspěvek od Hanesek »

No já taky tankuju na shellce ale obyč schell V-power 95.To nevadi 98 do té corsi.Je tam přepinání jen na 91 a 95.Jinak tady je odkaz na ty tablety http://www.aukro.cz/item511698695_nizsi ... emise.html
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

98 nevadí :lol: Líp to startuje,líp jede a za najedu víc km,než s těma sračkama z ONO.Se tlemim když tam vidim ty fronty :lol: :lol:
Hanesek

Příspěvek od Hanesek »

já myslel že by to tomu motoru mohlo nějak uškodit.A jak by na to asi reagoval moto kdybych zkusil 98 a pak tam zas dal 95.Jo a ta 98 to je ten shell V-power Racing??
Pepino

Příspěvek od Pepino »

ty jo ja mám stejnej problém a jěště otázečka to fakt nevadí ta 98 ?
Corsa B 1.4 (44kw/60hp) X14SZ r.v. 1996 Red & Black

Red & Black
Lupa89

Příspěvek od Lupa89 »

tomu auto je jedno jestli dotoho lejes 91,95,98 nebo 100 porad to je benzin
Odpovědět