Zdravim,
tak jsem byl dneska služebně: Ústí - Krupka - Teplice - Chomutov Tolik Cors jsem jsem snad v životě neviděl, každejch 5 minut jedna.... nekecám, ale za tu dobu, co sem tam byl snad 40... Samý "B"... občas "C"..ale béčka vládnou....
Mi to tam přišlo jak Corsa city..... To tady v Praze bohužel nemáme....
[quote="nezdvorak"]Zdravim,
tak jsem byl dneska služebně: Ústí - Krupka - Teplice - Chomutov Tolik Cors jsem jsem snad v životě neviděl, každejch 5 minut jedna.... nekecám, ale za tu dobu, co sem tam byl snad 40... Samý "B"... občas "C"..ale béčka vládnou....
Mi to tam přišlo jak Corsa city..... To tady v Praze bohužel nemáme.... [/
quote]
Souhlasím s Vámi... : sama corsa ...Těší mě to...je to krásné auto
Je sice pravda, že Corsa B je rozšířené auto mezi určitou skupinou lidí, ale nadruhou stranu když jsem s ní taky jezdil tak jsem je taky všude viděl...Řikal jsem si samá Corsa
Teď když jezdim Omegou tak vidim zase samý Omegy..I když docela málo, takovou luxus káru si jen tak někdo nekoupí.. Páč na to nemaj nervy..
zpět k tématu - je to tim, že ostatní auta přehlížíme..
hodně cors vídám v okolí prahy jako já jí dost lidí používá jako druhý auto na ježdění do práce nebo k metru jenom u metra na černym mostě jich vždycky stojí hafo
Mě přijde, že Béček je sice hodně, ale tak nějak ubejvaj (je jasný, že přibejvat nebudou) a Céčka je moc nenahrazujou. Naopak v Rakousku je to jak v Céčkovym ráji.
Jak tu bylo řečeno, tak za normálních okolností je to, že vidíme auto, které vlastníme, na každém rohu, dáno vnímáním, že se prostě na toto auto zaměříme a ostatní auta vnímáme jen okrajově. Ale jelikož já mam Corsu C a těch naopak vidím poslední dobou míň než dřív a naopak Béčkovejch vidim asi dvakrát tolik, tak bych to teď spíš připisoval v poslední době hodně používanému slovu KRIZE. Protože co tak tady sleduju na foru, tak celkem rozdíly ve spotřebě jsou minimální a přeci jen vybrat si mezi autem za 80k nebo za 120k je trochu rozdíl.