Přípravky na čištění palivové soustavy
-
Přípravky na čištění palivové soustavy
Ahojte,mam skromný dotaz.Moje Corsa 1.2i 16V ECOTEC někdy při rozjezdu se jakoby zadusí a při povolení plynu se ustálí.. nebo vyšlápnout spojku,přidat plyn a už se chytne...dělá to jak při teplým tak i při studeným motoru.. co to muže dělat..? děkuju za rady
- Vašátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Vašátor
- Kontaktovat uživatele:
-
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- Vašátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem koupil přípravek firmy STP - čistič palivového systému a vstřiků. Tak jsem zvědav, jestli to pomůže
http://www.vitocom.cz/adpalivo.htm
http://www.vitocom.cz/adpalivo.htm

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- Vašátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
Jasně,že je to čistič palivového systému a vstřiků jsem si přeložil,ale jestli to bude mít nějaký účinek nevím.. nějak těmhle doplňkům nevěřím... Ale jak píše Berry,začal jsem brát benzin u pořádnejch benzinek,tak uvidím co to udělá..A jak píše vašátor,ARG ventil taky musím zaslepit,jen scháním někoho,kdo by mi pujčil staré těsnění co tam je nebo šablonu,abych si tu záslepku udělal,než to začnu rozebírat..
- Vašátor
- Kontaktovat uživatele:
Paluš mi poradil zkusit nějaký čistič palivové soustavy, že mu to zachránilo vstřiky na jeho BMW. Rovněž kamarád automechanik mi to doporučoval. A asi před třema rokama jsme to s kamarádem lili do jeho Fava (stříkačka) a kupodivu to pomohlo. Sám se k podobným přípravkům stavím trošku skepticky, ale tak zase ... jedná se o přípravek na pročištění, tak by to fungovat mohlo 
Mno a AGR ventil ... na diskuzi okolo tohoto ventilu jsem narazil na tomto foru. Na volnoběh a zvýšené otáčky motoru přivádí až 50% ? výfukových splodin zpět do sání. Tudíž mě tak napadlo, kdyby zůstával viset, motor by se zahltil výfukovými splodinami a dusil se ... ale to je jen moje skromná teorie.

Mno a AGR ventil ... na diskuzi okolo tohoto ventilu jsem narazil na tomto foru. Na volnoběh a zvýšené otáčky motoru přivádí až 50% ? výfukových splodin zpět do sání. Tudíž mě tak napadlo, kdyby zůstával viset, motor by se zahltil výfukovými splodinami a dusil se ... ale to je jen moje skromná teorie.
-
Jasnačka,právě proto řeším tu záslepku,to je další krok k tomu, nějak to cukání odstranit... A moje nedůvěra k podobným přípravkům je z toho,že sem řešil i ucpanej ,,hydroštok,,a lil jsem do motoru podobný tekutiny a nic,stejně musel ven a kupoval jsem novej...Ale jak jsem psal,už beru jen lepší benzín,tak uvidíme...
- Vašátor
- Kontaktovat uživatele:
Kamarád co má taky Corsu 1.0 12V, měl taktéž podobný problém jako my, provedl dekarbonizaci motoru (nějakým přípravkem nalitým do oleje před výměnou), vyměnil svíčky, filtry, oleje .... a najednou bylo po problémech. Asi záleží i na tom, kolik usazenin už tam je ... každopádně jsem zvědav čím to bude u mě.
Pak dej vědět co pomohlo k odstranění problému u tebe.
Pak dej vědět co pomohlo k odstranění problému u tebe.