Studený motor nejde zaboha nastartovat, zřejmně špatně pálí,svíčky jsou mokrý a jako by se hltil benzínem. Po dlouhém startování ho pak nechám zahřát a už startuje okamžitě,volně a motor šlape bez chyb...ale stačí cca 5 hodin počkat a už zase nejde nastartovat.
Měnil jsem: palivový filtr, čerpadlo šlape normálně, nové svíčky, nové kabely ke svíčkám, palec v rozdělovači nový, víčko rozdělovače v pořádku, měl jsem rozebraný vstřikování a i kontroloval při startování,střiky fungujou, vše jsem vyčistil, nový vzduchový filtr, termostat novej- nefungoval,ted to šlape.... lambda v pořádku, na diagnostice vše funkční,žádná chyba....nový těsnění u výfuku... Tak nemá někdo ještě nápad proč nechce startovat jen když je studenej??? jakmile se jen trošičku zahřeje,tak už startuje hned,a jízda je taky v poho,bez cukání,motor jde jak vítr. Tak kdyby někoho něco napadlo, budu moc vděčný...už se v tom hrabu týden v kuse a nic....předem dík

Ještě jen,co kdyby byl o 1 zub přeskočenej rozvodovej řemen?ale zase - jelo by to pak vůbec?....díky....