Zdar, tak jsem se konečně odhodlal k nahrání pár fotek mýho miláčka...r.v. 94, dovezená z De, klasická 14tka i
Výbava:el.zrcátka, střešní okno, vyhřívání zadního, brzdový světlo (i když momentálně nedrží na skle). do budoucna plánuju celolak, nějaký kolesa, folie na zadní okna a v nejbližší době čirou optiku na předek a trochu jí ponížit..všechno spíš decentně protože s nim každej den jezdim do školy.
Naposledy upravil(a) System dne 16 zář 2013, 17:52, celkem upraveno 2 x.
Diky:) ten volant vypadá na koženku, už tam byl po předchozí majitelce, takže nevim přesně...mam v plánu potažení černou kůží protože tady jsou vidět jemný oděrky.
a k tomu jak kvete...bohužel, neni nejmladší:-( snažil jsem se to vykitovat, ale nestihl jsem to hodit do laku.Vlastně je to dobře protože to kvete i přes kit...neví někdo co s tim?
Vybrousit totalně na plech, přetřít nějakou kvalitní základovkou nejlepe na zkorodovaný povrch (ta drží jak svina), pak bud plničem a nebo tmelem, vybrousit jemným smirkem do hladka a stříknout požadovanou barvou a hotovo. Nikdy se nedáva na rez kit.. je to k hovnu a bude ti to hnít pod tím, takže si nepomužeš.
očistil jsem to, ale ne uplně na čistej plech...ani to nejde, prodřel bych se skrs protože jsou na povrchu jakoby vlnky jestli víš jak to myslim.takže někde už byl čistej kov a vedle v prohlubni rez.Bohužel jsem věřil tátovi když řikal že to takhle stačí
Vse na cisto a pokud nejde vystrihniut(riznout a napasovat novej plech) jinak pekna barva s glitrama takovou sem kdysi strikal segre ram na jizdni kolo! !!mno a hlavne pokud mas vybroseno+zaklad+kit+filer. tak pozor vse je porezni a pokud hned neuzavres barvou tak zacina vse na novo!
toho se prave bojim...řezat to nechci, na to nemam vybavení:( a co se týče laku, taky to bude adrenalin protože se mi nechce "vyhazovat" tisíce za lakovnu (chtěl bych rovnou stříknout i nárazníky a lemy) a pak rozleštit původní lak. původně jsem sice uvažoval o celolaku černý, ale za prvý to tu má každej a za druhý ty prachy radši nacpu jinam:)
jj, pak to sem hodim:)
ale větší starosti mi dělá podvozek...konkrétně ty nosný profily (jestli tomu tak můžu neodborně řikat) jsou celý zrezlý a i na technický měl řeči (i když to se pořešilo jinak )...nevíš o někom kdo by to dokázal vyvařit, očistit a natřít, popř.nastříkat za rozumnou cenu?
Všechno co půjde, tak obrousit na kov !! pak základ.. pak jemnou vrstvu kitu pro dorovnání a vybrousit a pak lak když dáš lak ( jako od lakýrníka) a né žádnej sprej, tak už ti to neprorezne .. sprej v sobě nemá tolik laku, aby to podrželo tu vodu .. A pokud tam máš díru na skrz, tak 100% vyříznout a vyvařit .. jinak to budeš dělat pořád dokola
Nosníky není těžká práce vyvařit .. v klempírně by ti to mohli udělat a ani by to moc stát nemuselo .. zbytek si doděláš - základovka ( aspoň 3 vrstvy) a pak tlumex ( gumoasfalt) a to ti podrží vodu ..