Nic si ale nenamlouvám, je to starší auto, takže samozřejmě prvních pár měsíců bude o "vyladění" všech nedostatků. Vypadá, že je v solidním stavu, ale samozřejmě chybičky se najdou. Třebas elektricky ovládaná zrcátka jdou jen doleva a doprava, nahoru a dolů ne, asi chyba v motorku.
Taky se mi jednou stalo, že při hooodně pomalé jízdě při parkování mi při plném rejdu jako kdyby párkrát zacvakalo ve volantu, tak kdybyste s tím měl někdo zkušenosti, tak dejte vědět, co by to mohlo být. Jinak na silnici sedí skvěle, jede taky skvěle (na dálnici jsem zkoušel a v klidu 160), tlumiče ok - až jsem byl překvapený jak brutální tlumí díry na silnicích, motor si přede jedna báseň, posilovač na jedničku, displej dopisuje, elektrika ok, spojka, převodka též ok, nikde žádná stopa po úniku oleje.
Při velice pomalém přejezdu větších nerovností (5km/h) se mi zdá, jako by něco v zadní nápravě vrzlo (péro, tlumič, opotřebovaný čepy?),
ale znáte to, když má člověk "nový starý" auto, hledá jakoukoliv chybičku, každopádně to dám prohlídnout svýmu mechanikovi. Sice už při koupi to prohlídnuto bylo, ale byla to namátková šupovka typu, jestli není někde něco vytlučenýho, jestli těsní převodovka, či nejsou prsaklý manžety....
Tak doufám, že aspoň 5 let vydrží sloužit bez nějakých větších investic...a "dyž bude hodná", další auto bude zase Corsička.
JInak stará Corsička - BATMOBILE je stále v nejbližší rodině, využívá ji přítulka, dal jsem ju do servisu (ne přítulku, ale Corsičku)