Kdo má corsa forum v oblíbených???
Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci
-
Kdo má corsa forum v oblíbených???
Ahoj,
docela by mě zajímalo jestli toto forum ma ještě nějaké aktivní členy kteří se sem alespon parkrat tydně přihlásí a prohlídnou témata a pokud k němu mají co říct tak něco napíšou...Možná je to můj pocit,ale spíš mi to tu připadá jak inzertní server,a ne forum kde si lidi navzájem radí a sdílí poznatky, úpravy a zážitky se svými corsami......Nejsem zrovna příznivec nesmyslných keců jen aby člověk měl nějaké příspevky,ale pokud si pamatuju třeba tigrácký forum za své doby fungovalo líp.........
Připadne mi,že kdyby tady někdo měl corsu,která by uměla letět do vesmíru,tak by tak dva lidi napsali: Hmmmmmm,dobrý..
docela by mě zajímalo jestli toto forum ma ještě nějaké aktivní členy kteří se sem alespon parkrat tydně přihlásí a prohlídnou témata a pokud k němu mají co říct tak něco napíšou...Možná je to můj pocit,ale spíš mi to tu připadá jak inzertní server,a ne forum kde si lidi navzájem radí a sdílí poznatky, úpravy a zážitky se svými corsami......Nejsem zrovna příznivec nesmyslných keců jen aby člověk měl nějaké příspevky,ale pokud si pamatuju třeba tigrácký forum za své doby fungovalo líp.........
Připadne mi,že kdyby tady někdo měl corsu,která by uměla letět do vesmíru,tak by tak dva lidi napsali: Hmmmmmm,dobrý..
-
Tak to je fakt blbost. Podle mne je tohle forum uplne na jine urovni uz co se tice i nadavek a podbnych věci. Mne to připadá tak, že tu se lidi víc pochvalují a na Tigráckem foru se kazdej jen smeje jak to ma ten druhej na ho*no a jak se v tom nevyzna. Co se tice kvality a funnkcnosti fora tak sou oba tak na stejno.
- Larkin
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
to neni pravda...myslim ze hodne lidem tohle forum pomaha..a jsou tu fajn lidi a odborni,co dokazou pochvalit a taky z krityzovat,coz je dobre
((dekuju ze jste mi na moji corsicku vymluvili laminaty a chrom zrcatka))

Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..

- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Maro
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Tak já jsem tu okamžitě co zapnu net .. proto jsem i moderátor a uklízim inzerci, ptz je v tom bordel pořád
A CC je pro mě prostě povinnost, mam to tu rád .. a jak se psalo, tak tu lidi chválej a i krityzujou, což je dobrý ..
Taky sem píšu dost, aby se to tu hejbalo

A CC je pro mě prostě povinnost, mam to tu rád .. a jak se psalo, tak tu lidi chválej a i krityzujou, což je dobrý ..
Taky sem píšu dost, aby se to tu hejbalo

Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
>Moje Corsa<
- Hosak
- Fošna
Lukkas: já tu jsem každej den a snažím se tu co nejvíc psát, ale na tebe nemám
A to jsem klubově jenom o tři dny mladší než ty a mám "jenom" něco kolem 700 příspěvků... na tvých 2000 příspěvků je to hodně málo

Corsa A 12NC (43PS)--- EX
Corsa B X14SZ (60PS)--- EX
Astra F X17DTL (65PS)--- EX
Zafira A Y20DTH (100PS)
Corsa B X14SZ (60PS)--- EX
Astra F X17DTL (65PS)--- EX
Zafira A Y20DTH (100PS)