Tvrde perovanie (tlmice)
- Jano
Tvrde perovanie (tlmice)
Caute. Mam corsu 1.0l 12V, rok: 98. Zda sa mi ale byt strasne tvrda na nerovnej ceste. Ked je na ceste nejaka jama, alebo nieco, ked po nej prejdem prednymi kolesami, tak je to v pohode. Akonahle prejdem zadnymi, strasne to buchne, a mykne. Mam pocit, ako by ma ta diera vyhodila do hora
.Dost mi to zneprijemnuje jazdu. Myslite ze su vadne zadne tlmice? Alebo corsy su jednoducho take tvrde? Auto je dovezene z nemecka, takze velmi sa mi nechce verit, ze su vadne. Aj ked je pravda, ze to nieje nove auto. Viete mi niekto poradit prosim vas? Ako by som to mohol skontrolovat? Vopred dakujem za pomoc.

-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Jano
Dakujem za prispevky. Nemyslim si ale ze je to zvuk vyfuku. Predstavte si, ze s dobrym autom prejdete po velkom hrboli alebo hlbokej jame. Ked je ten hrbol naozaj velky, tak aj dobre auto vyda ten zvyk(ten buchnutie co ja pocujem. Ale moja Corsa, to robi uz pri mensich hrboloch. Neviem ci mi rozumiete. Neviem to bohvieako opisat
. Nejde mi ani tak velmi o ten zvuk, ako o nepohodlie jazdy. Proste v tom aute citit kazdy hrbol.
Napiste ak aste nieco viete. Dakujem.

Napiste ak aste nieco viete. Dakujem.

Opel Corsa B 1.0 12V '98
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
jestli jsou dobrý tlumiče poznáš když nad kolem "zhoupneš" auto, že se pak ještě jednou dvakrát zhoupne samo.. a pak konec.. když se koupe stále jako loď na moři, tak je to pak krize a jsou špatný...
jde o to, jeslti máš auto z druhý ruky, jestli ti tam někdo před tebou nedal sportovní tlumiče.. pak by bylo řešení jednoduchý - vyměnit za serii.. ale musím říct že já jsem měl serii oproti jinejm vozům taky docela tvrdou a hlavně corsa skákala jako "koza"..
jde o to, jeslti máš auto z druhý ruky, jestli ti tam někdo před tebou nedal sportovní tlumiče.. pak by bylo řešení jednoduchý - vyměnit za serii.. ale musím říct že já jsem měl serii oproti jinejm vozům taky docela tvrdou a hlavně corsa skákala jako "koza"..
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
- mikro
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- mikro
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Já to mam origo seriovej. Předek ten sedí slušně, ale ten
fakt plave. Navíc mam jednu zatáčku, která od prostředka skosená na obě strany dolu a před ní je lehký hupsík, ale fakt lehký a do týhle zatáčky když sem jel poprvé, tak mi přišlo, že mi
ulít asi o půl metru, že prostě vyskočil a šel kousek vzduchem. Od tý doby do ní jezdím asi 40 a to neni ani tolik točená. Pak je to ještě trochu znát, když se někam lehce cpu, prostě šum doleva, šup doprava. Když je klidná jízda, tak to není téměř znát.

SNĚHURK@ -> Corsa C 1.7DI bílá - 2003
Sound: Sony CDX-GT410U
front: Hertz HSK-130 @ back: SP-690
Woof: Audison SRx 2S + Hertz HX250
Sound: Sony CDX-GT410U
front: Hertz HSK-130 @ back: SP-690
Woof: Audison SRx 2S + Hertz HX250