Ahojte, mám Corsu B (r.1999), ve které mám staré ISO konektory na autorádio. Je možné nějak připojit nové rádio s AUX konektory (alespoň myslím, že se tomu říká AUX ) viz. foto:
Děkuji za každou radu (zkoušel jsem někde sehnat nějakou přechodku a moc jsem nepochodil).
a to mas nový radio ..me se zda ze by tam měl bejt eště svazek zabelů
do krabicky a pak se to pripojuje normalne do samice ten svazek !! koukam ze ty tam nakz draty mas ustrihlý dole
Dostal jsem ho, bylo rok používaný ve Škodě Octavii. Netušim jaký úpravy na těch kabelech byly dělaný, ani proč jsou ty kabely v tý čokoládě ustřihaný. Ale šlapat by to mělo, když to fachalo i jinde. Nebo ne? :-/
To vypada jako bys to mel ustrizene ty kabliky i s konektorem, co ho vyndat a soupnout tam ten z auta? (Jestli se pletu tak sry takhle to neni moc dobre videt na foto)
Ta ořezaná čokoláda na fotce - takovýhle 2 mi vedou z palubky a jsou zapojený do origoš rádia co mám v autě teď.
Do tohodle rádia jde zapojit jen jedna a pak mi z tohodle novýho tak nějak vyčuhuje 7 barevných AUX kabelů . Auto mám měsíc a nikdy jsem se o tohle nezajímal. Nic mi to neříká takže vážně netušim co s tim. Jediné co mě napadá je, jestli neexistuje jakási přechodka z "čokolády" na aux.
Ano dá se to koupit snadv všude ale nejdřív musíš zjisti zapojení tý kostky v tom radiu ... může to bejt nalepený na něm ,.....
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up