Zdravím všechny majitele Cors, potřeboval bych poradit. Hledám nějaké menší auto pro jízdu do práce a po kratším rozhodování jsem dospěl k tomuto autu.
Našel jsem u dealera Opel tuto Corsu C 3dv. 1,0 12V 44kW/60k, uvedení do provozu únor 2004, najeto 124 tisíc, ve verzi sport - plastové kryty u práhů a lemů kol, ABS, Airbag řidiče a spolujezdce, dálkově ovládané centrální zamykání, výškově nastavitelný volant, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, autorádio s kazetovým přehrávačem, plnohodnotná rezerva, petalický lak, Construct, celkově v dobrém stavu za cenu 65000,-.
Potřeboval bych poradit jestli je to dobré auto a i cena, poněvadž v tom moc nejedu .
Předem díky všem za rady .
Koupě Opel Corsa C
Moderátoři: pdk88, Arci, vaneon
- NoX
Re: Koupě Opel Corsa C
za tu cenu to nezni spatne, nicmene to urcite chce videt auto nazivo....
hlavne zkontrolovat motor, litriky s vetsim najezdem uz byvaji v ruznem stavu, podle toho, jak s tim jezdil minuly majitel... takze dukladna kontrola motoru
hlavne zkontrolovat motor, litriky s vetsim najezdem uz byvaji v ruznem stavu, podle toho, jak s tim jezdil minuly majitel... takze dukladna kontrola motoru
-
A můžeš mi poradit na co se mám při kontrole podívat. Jinak z motoru nic nekape a ani nemokváNoX píše:za tu cenu to nezni spatne, nicmene to urcite chce videt auto nazivo....
-
Nabízím tady C corsu s rokem 2005 , cena 89 000,- podvozek má najeto 110 000,-, motor je tam nový a má natočeno 6 000 km. Jen není třídveřová,ale pěti. Byl jsem s ní maximálně spokojený.
-
chce to nechat ohřát, a hlídat jestli necuká, nekolísají otáčky, poslechnout jestli nezní jak traktor, prostě taková klasika
This is madness.
Madness?
No, this is Corsaaaaaa
Madness?
No, this is Corsaaaaaa
-
Tak zatím jsem to slyšel jednou a vypadalo to dobře, kromě nastartování - to vypadalo jako traktor, ale hned si to sedlo - bylo mi řečeno že to se stává, když dlouho stojí a že si sedne rozvodový řetěz na kladky.souky222 píše:chce to nechat ohřát, a hlídat jestli necuká, nekolísají otáčky, poslechnout jestli nezní jak traktor, prostě taková klasika