Plánky na Turbo 1,5TD

Témata týkající se motoru, převodovky, výfuku a palivové soustavy
Odpovědět
Misterius

Plánky na Turbo 1,5TD

Příspěvek od Misterius »

Zdravím všechny, před lety jsem měl problémy s kolínkem od turba. Tehdy mě někdo dal z vás přesné plánky turba a příslušenství, kde bylo u každého konkrétního dílu identifikační číslo. Nemohu se již dostat do archívu, abych si to opětovně vytáhl. Dnes nastal opětovně stejný problém, že mi praskla ta výfuková část od Turba a já bych moc potřeboval číslo tohoto dílu včetně těch dvouch těsnění.

Všem moc děkuji za radu
duskov

Re: Plánky na Turbo 1,5TD

Příspěvek od duskov »

K tomu je ale treba vic info - presny typ auta, motoru, ... idealne VIN kod. Pak je to mozne dohledat v EPC. Pokud sem nechces hazet VIN, tak mi ho posli pres SZ a pokusim se Ti to dohledat. Neslibim Ti to, protoze nevim, co presne je a neni v EPC.
Edit: mrknul jsem do EPC a nasel cca 2x schemata od turba. Vypisovat vsechny dily nebudu, takze pokud oznacis dil, tak Ti pak dam vedet presne cislo dilo.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Opel Corsa C 1,7 DTi Sport, 2000
Obrázek
Misterius

Příspěvek od Misterius »

Zdravím a moc děkuji, na 90% si myslím, že je to ten díl s číslem 8 plus k tomu byli dvě těsnění. Jenod k turbu a jedno ke kolenu od výfuku. Pokud najdeš ty čísla budu moc rád.Jedná se o auto corsa 1,5 TD rok výroby 1996 11měsíc motor ISUZU Jinak ještě mám jednu jiskřičku. Právě jsem se vrátil z dílny. Kdysi jsem koupil celý motor se vším jen tam nebyl altík. Tak jsem to rozebral a vyndal komplet turbo se vším. Za prvé je trošku jiný. Je z roku 1994 a na turbu má kryt. Zajimávé je to, že díky tomu krytu je turbo jak kdyby s jelo s pásu v(). Proti tedy mému. Je pravda, že 120 000 tisíc kilometru za 4 roky včetně tahání dříví a všeho možného s vozíkem udělá své.
Díky moc za pomoc. Podívám se jestli někdo v ČR s dílem OPEL by neměl tento díl origo. Díky
duskov

Příspěvek od duskov »

Jsou to tedy ty soucastky zakrouzkovane cervene? Ona je tam totiz "8" dvakrat :-). Jinak originalni dily koupis v Oplu, staci jim poslat primo cislo dilu a oni Ti ho sezenou (pokud se to jeste vyrabi a maji to na skladech).
Cislo dilu Ti sem hodim odpoledne (nemam ted pristup k EPC).
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek
duskov

Příspěvek od duskov »

tesneni - 854825 ... 433.80 Kč
tesneni - 860803 ... 528.60 Kč
trubka vyfukova turbodmychadlo - 860602 ... 3440.40 Kč

drsne ceny... :urcite?:
Obrázek
nezdvorak
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nezdvorak »

jenom takovej dotaz, to kolínko praská myslíš asi proč? Že tam chybí ten hliníkovej kryt?
Obrázek
Misterius

Příspěvek od Misterius »

Díky moc, tak je to rozdělaný a po zkoumání bych řekl, že jsem peknej vůl. S autem lítám po celé evropě a najel jsem za 4 roky 120 000 kilometrů, jen jsem tak hloupej, že s ním jezdím i do lesa pro dřevo, vozím stavební materiál, hlinu, písek. A všude, kde s ním jedu je hrozná cesta. Tak postuně to nejspíše dostávalo ze spoda nárazi až to nevydrželo. Teď to drží na jednom centimetru jinak po celém obvodu je to prasklé. Nejspíše nevadí, že tam není ten hliníkový kryt. Je možné, že by v zimě a za deště na to nestříkala přímo voda, ale na trhnutí to vliv nemá. Díky moc za informace. Jdu hledat.
Odpovědět