rada nad zlato škyta heka střili do sani

Máte problém či závadu a potřebujete poradit? Pak jste ve správné sekci...

Moderátor: Arci

Odpovědět
Vitek

rada nad zlato škyta heka střili do sani

Příspěvek od Vitek »

panove na stara kolena jsem si koupil opel corsa B s brutalnim obsahem jeden litr a nedodělanym motorem zapoměli na 4 valec to ale neni tak hrozne
sviti mi oranžova kontrolka to mi nevadi už sem si zvykl
na diagnostice mi zjistil frajer že je v hajzlu krokovy motorek volneho chodu řeknu si takovou pičovinu koupim a namontuju a jedu dal
ale ejhle koupim namontuji a motor škytne střeli do vyfuku dusise a pokud bych chtěl nahodou přidat otačky tak ta kurva zdechne
puvodni zaměr toho auta byl nove gumy tlumiče spojler abych to zkratil dat auto do tech stavu vzhledovy tuning dobrou muziku a pokud zbydou prachy tak smradocha na zrcatko s dechem vanilky
pokud někoho napada něco rozumneho dejte vědět určitě toho na foru bude plno ale mam skoro 50 roku a hledat když hledam začtu se a pak zapomenu co hledam je večer a jdu chrapat
jo a pokud by nějakej s radou byl dokonce z Ostravy tak ma šanci se projevit :banan:
marek7306

Re: rada nad zlato škyta heka střili do sani

Příspěvek od marek7306 »

Vitek píše:panove na stara kolena jsem si koupil opel corsa B s brutalnim obsahem jeden litr a nedodělanym motorem zapoměli na 4 valec to ale neni tak hrozne
sviti mi oranžova kontrolka to mi nevadi už sem si zvykl
na diagnostice mi zjistil frajer že je v hajzlu krokovy motorek volneho chodu řeknu si takovou pičovinu koupim a namontuju a jedu dal
ale ejhle koupim namontuji a motor škytne střeli do vyfuku dusise a pokud bych chtěl nahodou přidat otačky tak ta kurva zdechne
puvodni zaměr toho auta byl nove gumy tlumiče spojler abych to zkratil dat auto do tech stavu vzhledovy tuning dobrou muziku a pokud zbydou prachy tak smradocha na zrcatko s dechem vanilky
pokud někoho napada něco rozumneho dejte vědět určitě toho na foru bude plno ale mam skoro 50 roku a hledat když hledam začtu se a pak zapomenu co hledam je večer a jdu chrapat
jo a pokud by nějakej s radou byl dokonce z Ostravy tak ma šanci se projevit :banan:

Ten krokovací motorek by se měl nastavit. Nejde ho tam jen dát a čekat že se s ním řídící jednotka popere, odtáhni auto k tomu co ti dělal diagnostiku, měl by to zvládnout,. Možná by mohlo pomoct to že vypojíš baterku na pár hodin/ nejlépe přes noc/ opět ju zapojíš a snad se stane zázrak a naskočí ti to bez diagnostiky.
Odpovědět