zruseni pojistky??
Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci
- matix737
zruseni pojistky??
zdravim,mam problem potrebuju zrusit pojistku z duvodu prodeje a ta mi konci 10.2. ale pojistovna mi uz poslala novou zelenou kartu s tim at to do toho data zaplatim. dozvedel jsem se ze se to musi zrusit nejpozdeji 6 tydnu pred koncem a to uz jsem promeskal, docetl jsem ze se da dat RZ do depozitu a potom mi pojistku zrusi. chci se zeptat jestli nekdo nevo co vsehno k tomu potrebuju,kolik to stoji a hlavne jestli nemusim mit uzavrenou jako jinou pojistku aby mi ty RZ s depozitu zase vratily??dekuji moc
-
Re: zruseni pojistky??
Nevidím v tom žádný problém, neboť jako jeden z legálních důvodů k ukončení pojistky je právě prodej vozu (přepsání na někoho jiného). Stačí oznámit na pojišťovnu, ta je povinna dokonce vrátit případný poměrný a adekvátní přeplatek z pojistného.
Corsa C, 1,4/16V/66Kw (Z14XE)/Sport, LPG + FlashLube, sání Green, střešní okno, folie, Defend, leptané VIN, zaslepený EGR, Tempomat, výhřívané sedačky, okna+ zrcátka v ele., Op-Com + LPG Elpigaz diagn., 6,8l LPG / 100Km a jedna usmrcená laň.
- matix737
jo a budu ktomu potrebovat kupni smlouvu ze jsem to auto prodal?
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, myslim, ze ta moznost depozitu urcite je. Nejlepsi by bylo zalozit na noveho majitele pojistku novou. Pak jit na urad dat znacky na hodinu do depozitu. Diky tomu se zrusi pojistka a pak uz novy majitel prijde s novou zelenou kartou pro technicak a znacky a zaplati 100kc. Kdyz jsem to delal znamemu musel jsem vyplnit zadost o vyrazeni vozidla z registru sil. vozidel 2x jednou pro to vyrazeni a pak po vyzvednuti.
(nejlepsi je, poslat kupni smlouvu na pojistovnu, aby se to pojistovna dozvedela a automaticky se to zrusi)
(nejlepsi je, poslat kupni smlouvu na pojistovnu, aby se to pojistovna dozvedela a automaticky se to zrusi)
-
- Člen Corsa Clubu
normalne tam zajdi s kupni smlouvou a zrusi ti to.
ex Blitz C'Mon B
ex Bimmer E46 Coupe
now Cinquecento 0,9T
ex Bimmer E46 Coupe
now Cinquecento 0,9T
- shanti
Myslím že ti to udělaj i bez kupní smlouvy. Normálně tam zajdi s kartou, vrať jim ju, a oni ti vyplatí přeplatek .
C 1,0 12V