william wallace - Corsa B 1.0 12V

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek

william.wallace
Kontaktovat uživatele:

william wallace - Corsa B 1.0 12V

Příspěvek od william.wallace »

Tož já su z maléj dědiny na jihu Moravy zvané Poštorná. To asi nikomu nic neřekne, ale je to kúšček od Břeclavi, tož tu už asi kdekdo zná.

Tož Corsičku mám rok a za ten rok si mě ouplně získala. Zejména spotřebou a výší nebo spíš níží pojistky :lol: ...Na to, jaký je to prdítko, tak má docela solidní výkon. Nejvíc mě baví ujíždět 1.3 Feliciím...:) Páč odpich tohodle autíčka je vzhledem k obsahu opravdu úchvatný....no a to nemluvím o tom, že při startu ze semaforu jsem králem silnic :D :D ...ale to asi zná každej, kdo tuhle jednolitrovou krásku vlastní... :lol:

Hýčkám ji hýčkám, no a teď jsem si řek, že ji jemně, ale opravdu jen jemně změním. Chci jen trochu zrenovovat lak, hodit dozadu čiré světla, sehnat někde nějaký hezký nízkoprofiláčky, hodit na výfuk nějakou laděnou koncovku...prostě jen takový lehoulinký zkrášlení, páč jako věrná milenka si to rozhodně zaslouží. Nechci na ni křídlo, páč mi učarovaly právě její jemné sportovní a přitom elegantně oblé tvary...s křídlem už by to byla moc velká atletka a moc by si dovolovala :D

Ještě jsem jí nedal jméno, nad tím stále přemýšlím. Zkrášlení Corsičky chci stihnout do těchto vánoc. Tudíž fotečky sem hodím až po zkrášlení v nejbližších měsících. Jsem hrdý na to, jakou má moje Corsa barvu - páč tu jsem tady zatím neviděl. Taková trávníčková zelená...no, kdo viděl, ten ví, kdo neviděl, brzo uvidí. Zdravím všechny příznivce CORSIČEK a CORSIČÁNKŮ!

P.S. : samozřejmě, že se pyšní onou příponou COUPÉ, je to třídvéřáček 8)
BATMOBILE - Béčko, 54 koní (max. 160 km/h), socka edition :)
WOLVERINE - Céčko, 60 koní (max 170 km/h), snob edition :)
Mela
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mela »

Tož teda víté. Já so z moravy take,ale od Olomóca,ale v Břeclavi mám spoložačko. Jezdila aj do Poštorné ke koňom. :lol:
Už se těším až budou fotečky
Corsa B r.v.95 1,5TD 49kW
VW POLO r.v.88 1,3D (2005-2007)
Škoda 105S r.v.77 (2002-2004)
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

...tak nahd fotky uz ted :D
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

na Hané je krááááásně :lol: :lol:
william.wallace
Kontaktovat uživatele:

Tož dobre, fotečky hodím zítra, teda prvně tu moji holku musím odfotit...ale upozorňuju, je to víceméně série....úpravy si dám až pod stromeček :lol:
william.wallace
Kontaktovat uživatele:

Tak to je ta moje kráska....zatím téměř ouplně v sérii...Minulý týden jsem renovoval plastové nárazníky, takže teď jsou černý jako bota a vypadaj jako funglovky:), taky jsou zrenovovaný plasty uvnitř autíka. Původně jsem chtěl nárazníky přestříkat na barvu vozu, jenže s autíkem jezdí i má přítulkyně...a jak to tak občas bývá, tu a tam při parkování to udělá lehký ŤUK, takže tyhle černý plasťáky se mi jeví jako praktičtější....

Jináč plánované úpravy do vánoc: Zamračení, čirá zadní světla, laděná koncovka (nebo celý koncák i s tlumičem:)...Po vánocích nějaké lité nízkoprofiláčky....prostě jen takové decentn úpravy. Tož ale co se mi nejvíc líbí, je ta její barva.....je výjímečná... :lol: :lol:

joo a je to focený dnes brzo ráno, ale myslím, že tam něco vidět jde... 8)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Mela
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mela »

Je moc pěkná a ta barva taky.Prosím tě, čím jsi dělal ty plasty venkovní? Děkuji
william.wallace
Kontaktovat uživatele:

Venkovní plasty jsem dělal přípravkem Tempo Renoplast. Je toho 300 ml, taková bílá pasta, normálně to hodíš na kousek hadříku a mažeš a mažeš a mažeš....stojí to kolem 60 korun, takže za málo peněz hodně muziky! Výsledek mě mooooc mile překvapil, doporučuju! :wink:
port777

Příspěvek od port777 »

william.wallace píše:Venkovní plasty jsem dělal přípravkem Tempo Renoplast. Je toho 300 ml, taková bílá pasta, normálně to hodíš na kousek hadříku a mažeš a mažeš a mažeš....stojí to kolem 60 korun, takže za málo peněz hodně muziky! Výsledek mě mooooc mile překvapil, doporučuju! :wink:

super toto potrebujem presne DIKI!:)
Opel Corsa-C 1.7 DTi 16v r.2001
william.wallace
Kontaktovat uživatele:

jooo a samozřejmě, že jsem s Tempem renovoval i plastové kliky, boční lišty a zrcátka....no zkrátka, všechno, co je černej plast zvenčí...to jen propo :lol2:
Mela
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mela »

JJ, TEMPO je super věc. Používám TEMPO na lak,ale to co jsi psal, jsem ještě nějak nezaregistrovala. Ale hned jak ho objevím, tak budu taky zušlěchťovat :lol:
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Chalpe ta je fakt jak nova krasna zachovala moc 8)
Je to sice dál, ale o to horší cesta :-)
Obrázek
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Je moc hezká , korzice. Já dostal od kámošky , co dělá na poště garážmistra takovej sprej na vnější plasty,zatim jsem ho nezkoušel. Je to na nárazníky,lišty atd. Tak až to vyzkoušim,napíšu recenzi :lol: :lol:
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

...krasnej lak 8) ikdyz nejsem moc na zelenou tak tohle vypada dobre - dej do barvy i narazniky s lemama a bude to fakt pecka 8)
william.wallace
Kontaktovat uživatele:

jj, to já bych udělal rád, do barvy nárazníky, jenže jak už jsem psal, jezdí s tím i přítulkyně, no a ta občas někde lehce ťukne....zatímco černý plast to snese bez újmy, dělat neustálé korektury nárazníků se mi fakt nechce....ne, že by neuměla řídit, ale je to ženská... :whistle:
Odpovědět