Zdravim,
mam uz dlouhodobejsi problem s otackama, ktery bych rad uz resil....jedna se o to ze kdyz za volnobehu slapnu po plynu, tak odezva plynu se mi nezda...proste sundam nohu z plynu a docela dlouho trva nez ty otacky spadnou zase k volnobeznym.....otackomer na pristrojovce nemam, ale i tak si myslim ze to neni v poradku...
co by jste poradili? Dneska jsem daval novy vzduchac Champion, uvazuju jestli by to nemohlo byt svickama...nekdo mi rikal ze to muze byt lambdou...co myslite? Diky moc;)
Otacky Corsa B 96 1.2 33kW
-
- skoren6
- Kontaktovat uživatele:
Re: Otacky Corsa B 96 1.2 33kW
zdar,taky bych rad vedel cim to je,dela se mi to same a svickama to neni menil sem...
Gooder: V případě, že odpovídáš na příspěvek nad tebou je citace zbytečná.
Gooder: V případě, že odpovídáš na příspěvek nad tebou je citace zbytečná.
Opel corsa b 1998 1.2
- schleza
i já se přidávám, mám otáčkoměr takže můžu napsat že otáčky opravdu pomalu padají na 1200 ot/min a po té už padají rychle, občas se mi stává že při přeřazování, když sešlápnu spojku a otáčky mám nižší jak tech 1200, tak to okamžitě vylítne nahoru. Někde jsem se dočetl že by to mohl být krokový motorek volnoběžných otáček ale je to nepotvrzená informace
-
jo tak ja taky vymenil svicky a temi to taky neni. Mozna uz bude nacase vymenit palivovy filtr, na kterem mam najeto nejakych 40tis. ale to vim ze nepomuze, delalo mi to uz i predtim.....
- shanti
-
To bych také rád vyřešil...
Mám Corsičku cca 2 měsíce a nemůžu si ji vynachválit.. Až na to, že při zahřátí motoru se mi zvýší otáčky na cca 1200 ?? (nemám otáčkoměr)
Svíce nový, filtry, kabely, vše vyčištěný a zkontrolovaný... A pořád nevím...
A hlavně nedělá to pokaždé... Jen "podle nálady" .. A další příznak je, že při jízdě a sundání nohy z plynu se nedostaví brždění motorem, nýbrž to jede stále stějně a po přibrždění auto "cukne" a začne brzdit motorem..
Mám Corsičku cca 2 měsíce a nemůžu si ji vynachválit.. Až na to, že při zahřátí motoru se mi zvýší otáčky na cca 1200 ?? (nemám otáčkoměr)
Svíce nový, filtry, kabely, vše vyčištěný a zkontrolovaný... A pořád nevím...
A hlavně nedělá to pokaždé... Jen "podle nálady" .. A další příznak je, že při jízdě a sundání nohy z plynu se nedostaví brždění motorem, nýbrž to jede stále stějně a po přibrždění auto "cukne" a začne brzdit motorem..
-
Chlapi prosim vas poradte mi cislo/typ olejoveho filtra a sviecok do corsy B 1,2 33kw r.v.98, hladam to uz hodinu ale nic konkretne som nenasiel. Dakujem vsetkym za ochotu.