Na jaře tohoto roku jsem začal s opravami. Ze začátku jsem se toho docela bál, protože jsem auto nikdy neopravoval, ale postupem času jsem získal sebevědomí a z běžné opravy se stala celková generální rekonstrukce. Začal jsem s výměnou brzd (kotoučů, desek, tlumičů, čepů) a skončilo to tak, že jsem komplet všechno rozebral až do šroubku a pak znova všechno skládal dohromady. Koupil jsem si CO2, který jsem v životě nedržel v ruce a naučil jsem se svařovat.
Auto je dnes v této podobě. Nechci zde vypisovat, co jsem na autě již vyměnil/opravil, protože toho bylo fakt hrozně moc. V podstatě kromě motoru je na autě téměř všechno nové. Auto jsem koupil za cca 20K a už jsem do něj vrazil tolik, že bych měl novou Corsu D. Nemám to přesně spočítané, protože to ani vědět nechci

Na fotky z opravy, které jsem v průběhu času občas udělal se můžete podívat níže. Je to jenom několik fotek, které se mi dochovaly. Fotil jsem si i takový nesmysly jako sváry, především u hrdla nádrže, kde jsem tvaroval nový plech - to byla děsná práce. Asi nejhorší práce bylo broušení, kitování a chystání auta do celolaku - už nikdy více. Toho jsem měl po třech týdnech fakt plný zuby

No, co mě chybí a co bych chtěl v budoucnu (na jaře) dodělat, protože jsem to již nestihl?
Především musím nastříkat všechny lemy kolem blatníků do barvy karosérie, přední a zadní nárazník (buď seženu přední z GSI nebo použiju ten laminátovej, co je vidět na jedné fotce). Také bych rád dostříkal zámek zadních dveří, trisky v kapotě na ostřikovač a lyžiny nosiče na střechu. Také bych rád dodělal komplet interiér, ten půjde očalounit do kůže + vyměnil bych přední sedačky za GSI sedačky. Chtěl jsem koupit hotovej interér od Kevina zde z fóra, ale zatím mě to okolnosti v rodině nedovolili. No a v neposlední řadě je výměna motoru za nějakou 1,6L 16V nebo 2,0L, uvidíme na jaře.
Doufám, že se Vám bude moje Corsa líbit, i když není zatím dodělaná. Všechno to je čistě moje práce, včetně připravy do laku - samotný stříkání dělal již lakýrník, na to jsem si netroufl. Venku je již hrozná zima a dělat na ní něco nelze ani u nás na dvoře. Takže už aby bylo jaro