Alternátor
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Alternátor
Flai napsal
PříspěvekZaslal: 23. srpen 2007 10:56
Jak je to s vykonem alternatoru u Corsičky C -1.2 75koniku Question Je to celkem vybavenějši verze okynka v elektro a dalkovy central -mimo klima a mlhovky ,ktere bych nevyužil a ani jsem na nich netrval.Ale hlavně to ma elektricky posilovač řizeni .A o tom jsem slyšel a četl že je to žralok alternatoru Exclamation Corsy pravě na něj stunou.Nevite nahodou jaky ma vykon-nebo da se sehnat nějaky manual o elektroinstalaci k danemu autu Question Question Jaky je vykon alternatoru ,spotřeba toho elektrickeho posilovače a tak.... Question Dik.
EDIT: Přesunuto z Jak na to do Technika. Suby
Já ti jen povím, že s velkou pravděpodobností budeš mít 55Am altík.
Oprava jsem se spletl, měl jsem na mysli Ampéry
PříspěvekZaslal: 23. srpen 2007 10:56
Jak je to s vykonem alternatoru u Corsičky C -1.2 75koniku Question Je to celkem vybavenějši verze okynka v elektro a dalkovy central -mimo klima a mlhovky ,ktere bych nevyužil a ani jsem na nich netrval.Ale hlavně to ma elektricky posilovač řizeni .A o tom jsem slyšel a četl že je to žralok alternatoru Exclamation Corsy pravě na něj stunou.Nevite nahodou jaky ma vykon-nebo da se sehnat nějaky manual o elektroinstalaci k danemu autu Question Question Jaky je vykon alternatoru ,spotřeba toho elektrickeho posilovače a tak.... Question Dik.
EDIT: Přesunuto z Jak na to do Technika. Suby
Já ti jen povím, že s velkou pravděpodobností budeš mít 55Am altík.
Oprava jsem se spletl, měl jsem na mysli Ampéry
Naposledy upravil(a) suby dne 25 říj 2007, 19:42, celkem upraveno 3 x.
Corsa C 1.2i
-
- Kontaktovat uživatele:
- MiniMike
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
proc by mel byt altik KO? Altik slouzi k dobijeni baterky a rekneme, ze zivotnost neni nijak omezena....
A urcite u Oplu nejsou blbci a neni ten altik poddimenzovanej, aby nestihal dobijet baterii.
Nastartuj auto, vem si do ruky zkousecku a zjisti kolik je baterka dobijena...
Jinak trosku nevim co vlastne shanis, nebo chces slyset
Suby: a nepletes si to nahodou s baterkou?
A urcite u Oplu nejsou blbci a neni ten altik poddimenzovanej, aby nestihal dobijet baterii.
Nastartuj auto, vem si do ruky zkousecku a zjisti kolik je baterka dobijena...
Jinak trosku nevim co vlastne shanis, nebo chces slyset

Suby: a nepletes si to nahodou s baterkou?

- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
- MiniMike
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
- MiniMike
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Může mít ampér kolik chce...Každý auto je vzhledem k výbavě osazený altíkem,kterej to musí stíhat.Záleží jestli někdo ještě krmí zesilovač,repro a ty woofery,či co?U altíku jak řikál MiniMike,je skoro nesmrtelnost,až na uhlíky kroužky a ložiska.Ložiska se musí časem vyměnit.Já mám na autě cca120000 a už taky "sviští"ložisko.Takže budu vyměňovat a dám vám vědět,kdyžtak i foto.Ale až tak za 14 dní.Ješte se připomenu.
25DT
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- MiniMike
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
suby: diky to sem chtel slyset 
Flai: jak sem psal vyse, urcite u oplu nejsou idioti a baterka a altik je na toto dostacujici
kdyz obyc opel baterka a obyc altik vydrzi hrat cca 5 hodin v kuse, tak to urcite vydrzi a dokaze bez problemu nabit baterku pri jizde 
a tobe se zda 55AMh baterka moc? ted si trosku protirecis
baterku mas silnou a altik slabej?
chtelo by si to ujasnit pojmy
ale 55AMh baterka si myslim je takovej slusnej a dostacujici stred a altik je tam dany takovy, ze by dokazal nabit i treba 70AMh baterii....

Flai: jak sem psal vyse, urcite u oplu nejsou idioti a baterka a altik je na toto dostacujici

a tobe se zda 55AMh baterka moc? ted si trosku protirecis

chtelo by si to ujasnit pojmy

-
Re: Alternátor
Okna v elektrice ti alternátor nepřetíží a baterku ti taky nevybijou. Jo, leda že by sis s nima hrál s vypnutým motorem.Flai píše:Jak je to s vykonem alternatoru u Corsičky C -1.2 75konikuJe to celkem vybavenějši verze okynka v elektro a dalkovy central -mimo klima a mlhovky ,ktere bych nevyužil a ani jsem na nich netrval.Ale hlavně to ma elektricky posilovač řizeni

Já mám sice hydraulickej posilovač, ale zase mám klímu. Jezdím krátké trasy a baterka zatím neprotestovala ani v zimě (ikdyž poslední zima prakticky nebyla).

Corsa B, X14XE (66 kW)
-
Alternator 1.7D
Ahoj, mam spatny alternator a zrejmne je to na vymenu, chtel bych se zeptat, jestli nevite, ze by se dal pouzit alternator s jineho oplu, aby se mi rozsirily moznosti ho sehnat. diky za jakoukoliv radu
-
- Kontaktovat uživatele: