to jo no, s těch světel mam velkou radost, svítivost taky neni špatná, akorát teď musim dávat větší bacha na srnky, abych to nezbořil zase a že nám tady těch srn běhá, dneska cestou domu sem jich přes silnici viděl běžet aspoň 7 hold budu v daných úsecích jezdit couračky a 120 jako dřív
sice 55 koní, ale už jsem z ní 174km/h vymáčknul, ale byla to fuška
tak mam již konečně zavařený madlo kufru a stěrač, aspoň je takovej zahlazenější. na fotu to sice nejde vidět, ale ta zavařená část má trochu matnější lak, newí někdo čím to dobrě rozleštit?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
no člověče v pátek sem se bavil s jedním lakýrem ohledně tempa a řekl mi že vůbec nepoužívat že to má moc silikonu nebo čeho. když tak už něco lepšího mam si když tak přijet takže nevím co by doporučil za značku.
ale tempo prej když se auto má prodat pak je to jedno
tak konečně corsa dostala pořádnej dárek. koupil sem na ni kola, která tam padnou akorát. jsou to 7j r15 et35 s pneu 195/45/15. ale v plánu až na těchto sjedu ty 3mm jsou jiné gumy a to 165/45/15. si myslim že to přísloví že kola dělaj auto fakt platí
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
No vidíš, ještě víčko nádrže a ten vejmysl na zadních světlech a bude supr .. jinak ty pneu není žádná prdel stojej hroznej balík .. Mě teď přišli domu 165/50 15" a je to cca o 800 kč levnější než 165/45 15" ..