Tak po víc než roce se zase hlásím. Někdy v té době po posledním příspěvku jsem odmaturoval, nová práce, k tomu VŠ... zkrátka nebyl čas. A to jak na psaní sem, tak hlavně na auto. Corsa jezdila tak, jak je tady na fotkách, celou dobu. Na jaře se sama přihlásila o pozornost, tak jsem jí vyměnil rozvody, vodní pumpu, palivovej filtr, olejovej filtr, olej a klíňák. Stále svítí diagnostika(nepozoruji rozdíl oproti nesvítícímu stavu) a teď i airbag, přestože se s níma nic nedělalo.
Mou pozornost si Corsa vysloužila až před pár dny, když jsem jí koupil nové poklice. Jak jsem jí tak viděl, řekl jsem si, že by jí slušela litá kola, tak je druhý den měla. Bazarové 14ky za 1600 i s obutím - vzadu nějakej Continental, vepředu Michelin. Oboje 175/60. Musím říct, že je to s tím lepší, než na předchozích 165/65 R13 a kdyby jejich předchozí majitel uměl parkovat k chodníku, byly by i pěkný...
V autě jsou slušná komponentní repra od Autoteku, na platu koax od té samé značky. V kufru pak tuba Pioneer a nějakej německej zesík pochybné značky - kupováno od známého, pro změnu z Tigry

Mám tu seznam dílů a úprav asi za 10 tisíc, pomalu se do toho teď dám - po vejplatě udělám první objednávku, v níž bude hlavní položkou přední čirá optika(klasická, žádný angely), zadní bude zatmavena. Pojedu se pak podívat na CarWars, takže v Týnci bude někde(daleko od ostatních) zaparkovaná, v tu dobu už snad se světlama.
Na fórku jsem si tu sehnal pěknej lauf, do srazu by tam snad taky měl bejt. Plánů je dost, financí, času a zručnosti málo. Každopoádně něco s ní teď udělám...
Tady zatím fotka novejch kol, lepší fotky s novejma dílama snad už brzo...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.