Jedine, co sa mi podarilo spravit bolo, ze som vymenil ziarovku za ledku v prostrednom tlacidlovom prepinaci na intenzitu vykurovania. Ta vyzera super.
Rozmyslam nad tym, ze si spravim DPS podobnu tomu co sa da vidiet tu:
http://www.djpeak.cz/tuning/corsa/osvet ... ojovka.htm ale s mensimi zmenami - cervenu led, ktoru dal na kurenie tam nedam. Zato pridam cervene led na ikonky praveho prepinacu. LED nedam do serie, ale vsetky paralelelne s odpormi a bez stabilizatoru. Kamarat je elektrikar a spominal, ze nie je dobre davat do auta nieco do serie, pretoze tam kolise napatie a pri nejakej spicke by mohli odist LED. Ano, stabilizator by to spravil, ale nechcem ho tam.
A btw tym kolieskom nalavo od volantu na intenzitu osvetlenia to nejde nastavovat. Zmeni sa intenzita palubovky, ktora je na ziarovkach ale LED v pristrojovke nic nerobia

A este jedna vec - postup na rozmontovanie polubovky je vcelku presny, takze ked som to demontoval, tak som to prestal

EDIT: DPS sa nekona, lebo by som musel z toho bieleho plastu vela vylamovat. Nechcem nic vylamovat, lebo vacsinou ked nieco take robim, tak zlomim aj to co nemam

Ale teraz som si uvedomil, ze to mozem lepit tavnym lepidlom nie do toho bieleho plastu ale na svetlovodivy plast. Tak to idem skusit...