Zesilovac..a vse okolo

Pacienti přes muziku se konečně dočkali
Kubina
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Zesilovac..a vse okolo

Příspěvek od Kubina »

tak ted resim umisteni zesiku.libil by jse mi na plate.ale nevim jestli mu tam nebude vadit slunko?
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..:-D
Robin Benett

Příspěvek od Robin Benett »

hlavně by se spíše mohl líbit někomu kdo jde okolo....... :lol: :lol:
Pučis89
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pučis89 »

Kdyz si ho chces dat na plato, tak si dozadu nalep nepruhlednou folii, jinak dopadnes jako Lukkas... :roll:
1.5 TD
System

Příspěvek od System »

kámošovi to taky ukradli...policajti s tim samozřejmě nic neudělaj.A navíc v případě nehody tě to může zabít;)
i s malým autem jde zahrát velký divadlo
Kubina
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubina »

folie budou.me jde spis o to jestli se to na slunicku uchladi..
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..:-D
Pučis89
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pučis89 »

Tak kdyz bude folie, tak bych slunko moc neresil... :lol:
1.5 TD
Smithy
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od Smithy »

pridelej to na plato zespod :)
ex Blitz C'Mon B

ex Bimmer E46 Coupe

now Cinquecento 0,9T
Kubina
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubina »

smithy-ja ho chci videt.nejde mi o misto mam velky auto :D
Meritek

Příspěvek od Meritek »

zdravím potřeboval bych poradit. mám v corse zesilovač magnat 360 na něj mám připojené 2 reproduktory a subwoofer. V pohodě všechno hrálo a najednou zesilovač vypnul a cítil jsem že se něco pálí když jsem se mrkunul do kufru tak jsem viděl že se ze zesilovače kouří tak jsem ho rychle odpojil od baterky a nechal tak. Je mi jasné že zesilovač už je dead tak přemýšlím že bych koupil nový, ale mám strach že skončí taky tak nevíte někdo čím by to mohlo být že shořel???
MAMBO

=)

Příspěvek od MAMBO »

a jo, to hřeje všude, ale pochybuju že bys to tak solil do max...

Meritek: blbě zapojene bych řekl, co to bylo za zesik? Ty repro byly zapojene jak maji?
Corsa B 1.0 5 dveř
Meritek

Příspěvek od Meritek »

byl to magnat 360 vše bylo zapojené jak má byt jako plus a minus hrál v poohodě od srpna ale v čevnu mi tam odešli jakési měniče a ted když jsem ho dneska rozdělal tak to bylo to samé ale tedka mám spálené i pojistky na zesilovači a ty měniče jsou taky v háji ale jen 2 potřebuju zjistit proč to udělalo
Meritek

Příspěvek od Meritek »

nevíte někdo čím to mohlo byt ???
MAMBO

=)

Příspěvek od MAMBO »

On ma ochranu ten zesik koukam. Se divim, no vis jak ta elektronika... To je zesilovač jak na diskoteku jinak :lol:
Corsa B 1.0 5 dveř
Meritek

Příspěvek od Meritek »

víš co tam byl myslím 3 kanál takový divný když na to napojils reprák tak to tak divně škrčelo a já měl na to sub napojený víš takže to asik udělalo kvůli tomu no .. já právě budu kupovat už nový tak právě hledám příčinu no ale nejspíš prostě ten zesák skratoval páč byl nejspíš nejak chycený no
Meritek

Příspěvek od Meritek »

kluci ptřeboval ybch poradit koupil jsem si zesilovač 4 kanál mac audio mpx 4500 mám na první dva kanály napojené repra v platu a 3 a 4 kanál jsem zmůskoval k subwoferu prní 2 kanály na repra jsem nastavil na zesáku na HPF a 3 a 4 k subwoferu na LPF a zesilovač jsem přepl na 3 kanál udělal jsem to dobře viz foto dole. prominte za kvalitu foceno mobilem
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Odpovědět