Zesilovac..a vse okolo
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Zesilovac..a vse okolo
tak ted resim umisteni zesiku.libil by jse mi na plate.ale nevim jestli mu tam nebude vadit slunko?
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..

- Robin Benett
- Pučis89
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
folie budou.me jde spis o to jestli se to na slunicku uchladi..
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..

- Pučis89
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
smithy-ja ho chci videt.nejde mi o misto mam velky auto 

-
zdravím potřeboval bych poradit. mám v corse zesilovač magnat 360 na něj mám připojené 2 reproduktory a subwoofer. V pohodě všechno hrálo a najednou zesilovač vypnul a cítil jsem že se něco pálí když jsem se mrkunul do kufru tak jsem viděl že se ze zesilovače kouří tak jsem ho rychle odpojil od baterky a nechal tak. Je mi jasné že zesilovač už je dead tak přemýšlím že bych koupil nový, ale mám strach že skončí taky tak nevíte někdo čím by to mohlo být že shořel???
-
byl to magnat 360 vše bylo zapojené jak má byt jako plus a minus hrál v poohodě od srpna ale v čevnu mi tam odešli jakési měniče a ted když jsem ho dneska rozdělal tak to bylo to samé ale tedka mám spálené i pojistky na zesilovači a ty měniče jsou taky v háji ale jen 2 potřebuju zjistit proč to udělalo
-
-
kluci ptřeboval ybch poradit koupil jsem si zesilovač 4 kanál mac audio mpx 4500 mám na první dva kanály napojené repra v platu a 3 a 4 kanál jsem zmůskoval k subwoferu prní 2 kanály na repra jsem nastavil na zesáku na HPF a 3 a 4 k subwoferu na LPF a zesilovač jsem přepl na 3 kanál udělal jsem to dobře viz foto dole. prominte za kvalitu foceno mobilem
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.