POkud to chceš snížit o 40mm tak jde použít i stávající tlumiče ale není to to právý zvlášt pokud ty tlumiče už něco pamatujou Umím celí sady s -40 za 3tisíce nebo stavitelný kousek pod 6tisíc Kdyžtak napiš sz...
Jinak víměnu pokud si trochu zručnej a máš doma základní nářadí zmákneš sám ale na geometrii budeš muset jet stejně ..
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
vše to jsou dvě cenový varianty jomu .. jen blbě popsaný
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Tiger.s A Svoby: Jestli sem vás tedy dobře pochopil tak když chci podvozek od JOM štělovák tak jinej na kozu tady v ČR než předek 40/60 a 10/30 neprodávají ať tam píšou cokoli je to tak..? Pár debat sem si už tady pročetl a dočetl se že tam píšou něco co neni pravda a že jediný co teda jsou ten kterej sem již zmiňoval..? Dík za odpověď...
Ten předek jak tu píše svoby dá mnohem více kvuli závitnici která je téměř po celím tlumiči ..... A podle mého nedá vvíc jak 40mm leda že bys vyndal mysky z pod pružin zíéskal bys cca 10mm
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ne ne ne tenhle mi právě vyhovuje o něj mám zájem jen že na jedný stránce je 40/60 a 10/30 a na druhý jiné rozměry a vy ste říkali že to je nesmysl že tady prodávají jen ten zmiňovaný... Tím lépe pro mě vlastně
No cena byla trošku lepší
Jsem na to zvědavej, co na to pražský silnice a provoz každý den.
Kvalita bude znát, snad to něco vydrží.
Uvidím jak půjdu nízko