Sportovní podvozek>snížení
Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sportovní podvozek>snížení
Cau potreboval bych poradit: momentalne mam Opla Corsu B 1.0 12V rok 2000 je to auto predevsim ktere pouzivam do prace. Je to supr jezdit tak za 5,5l a v zime za 6l , ale proc vubec pisu. Jsem tak nak rozhodlej nechat toto auto pritelkyni. Mam tam sice udelanou muziku komplet od MAGNATU kolem 130dB a komplet jem vse precalounil cernou kozenkou. Jsem dost ulítlej na Corsy a chtel bych si poridit taky Corsu, ale neco zivejsiho 1,4 16V nebo 1,6 GSI. Koukal jsem na tu 1,6GSI a ta se vubec neda sehnat takze to dopadne na tu 1,4. Mam kola POWERTECH 7x13'' a 8x13'' gumy Dunlop 195/45 R13 a prave bych potreboval poradit jakej podvozek .Chtel bych stavitelnej kvuli jezdeni v zime atd. a myslel jem tento: Stavitelný podvozek SUPERSPORT - Opel Corsa B
Mylim ze kdyz to dostanu o tech 65mm dolu tak to bude supr.Nebo si to sedne jeste vic? Muzika ma tak 50kg navic na a hlavne chci ten stavitelnej protoze fakt nevim o kolik to poslat dolu kdyz tam mam ty 13'' a hlavne 50kg navic a obcas nekoho vezu.Ty kola jsem tam zatim zkousel nasadit a ten motor a seriovej podvozek kterej stoji uplne za ho.... na to fakt nejsou. Snad za tejden bude ta 1,4 tak bych poprosil o rady. Dik
Dneska stoji pocasi za ho..., ale zkusim nafotit ten precalounenej vnitrek a tu muziku a dam to sem
Mylim ze kdyz to dostanu o tech 65mm dolu tak to bude supr.Nebo si to sedne jeste vic? Muzika ma tak 50kg navic na a hlavne chci ten stavitelnej protoze fakt nevim o kolik to poslat dolu kdyz tam mam ty 13'' a hlavne 50kg navic a obcas nekoho vezu.Ty kola jsem tam zatim zkousel nasadit a ten motor a seriovej podvozek kterej stoji uplne za ho.... na to fakt nejsou. Snad za tejden bude ta 1,4 tak bych poprosil o rady. Dik
Dneska stoji pocasi za ho..., ale zkusim nafotit ten precalounenej vnitrek a tu muziku a dam to sem
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
koukni se na www.cartechgroup.cz maji tam ted akcni ceny a dobry podvozky jinak ve stavitelnym podvozku se atdy asi neda nejak sahnout vedle, tady uz se bude platit za znacku, jinak hod foto do sekce clenove a mas pravdu 1.6 gsi se dasehnat hodne spatne a dkyz uz tak je to hrozne vylitana
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Koukal jsem taky na ten podvozek V-maxx stavitelnej a myslim ze tam jde upravit jen predek.Protoze jsou tlumice a pruziny zvlast.Nejdriv jsem chtel objednat od FK AUTOMOTIVE AK Suspension a tam nebyly zadny podrobnosti,nakonec kdyz jsem zavolal tak byl stelovatelnej jen predek o 70mm a byl pevnej a tam sis moh vybrat ze 3 variant.O 20,40,60 mm.Potrebuju stavitelnej na obou osach kvuli ty muzice neco to vazi a kor kdyz jeste nekoho povezu.nevis jestli ten V-maxx je stelovatelnej na obou osach? ikdyz ja nevim neslystel jsem na ten podvozek moc chvalu
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vis to je jak s autem nez kdyz jsem koupil Corsu tak jsem cet jak je na ho... ze hnije, spatnej motor u vsech modelu, nepresne razeni atd. Ja mam Corsu rok a pul a menil jsem 2x olej nikde to nerezne udelal jsem dutiny a fakt neni problem. to je asi tak jako s tim podvozkem. Ridim se heslem ZKUSIME a UVIDIME. Kdyz vemu pevnej tak predek urcite 60mm dolu a o 40mm bych rek ze bude na ty 13 malo takze vemu stavitelnej a tam si presne nastavim tu vejsku. jinak fakt dik aspon za ty rady
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
ja mam Vmaxx tlumice predek -55 -40...pruziny JOM predek -60 -40 .... mam origo 14ky 165/65 a neskrtnu ani kdybych chtel. sem s tim podvozkem max spokojen. pruzky se po 2rokach trosku sedly vic. vzadu mam tak 3-4cm fuku, vepredu mam kola tak 1cm v podbehu.
ten stelovaci Vmaxx je vpredu dvojpruzina na tlumici se stelovacim zavitem, jsou tvrdy sport tlumice, pod zadni pruzinou je takova podlozka a na ni je nasroubovana dalsi, tim si stelujes vysku zadku. viz obrazek
s tema 13kama nebudes mit zadny problem
ten stelovaci Vmaxx je vpredu dvojpruzina na tlumici se stelovacim zavitem, jsou tvrdy sport tlumice, pod zadni pruzinou je takova podlozka a na ni je nasroubovana dalsi, tim si stelujes vysku zadku. viz obrazek
s tema 13kama nebudes mit zadny problem
Opel Corsa B ... PRODANO
VW Jetta 2 Coupe
VW Jetta 2 Coupe
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele: