AGR>Zaslepení ventilu
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem si tu přečet tu problematiku s EGR.A ptám se,kam jdou ty plyny,když jim zaslepíme cesty?A dál ten ventil teda bude stále zavřenej?A co ta voda cotam koluje ta bud echladit tu záslepku?A co signál od EGR do jednotky?Dík za odpověď.Aco tam máte kdo za gsi paket?Chci takyx10xe.Pepex
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Člen Corsa Clubu
Jak zjistíš rozměry ... no obkresliš si AGR na výkres, ten přesně vystřihni a pak už to okreslíš na duralový plech např. 1.5mm silný a vyrobíš ručněKAWAS píše:Mam to co Ty,1.2 16V ECOTEC r.v.99... Vím že jsi sem dával obrázek,ale jak mám obkreslit rozměry..?.. A ještě jsem se chtěl zeptat,ta jedna díra v té záslepce tam musí být..?

Už si přesně nevzpominám, ale díra tam musí být .. myslím že tam v tom místě chodí nten ventil ....
-
- Člen Corsa Clubu
Nikam ty plyny nejdoupepex píše:Tak sem si tu přečet tu problematiku s EGR.A ptám se,kam jdou ty plyny,když jim zaslepíme cesty?A dál ten ventil teda bude stále zavřenej?A co ta voda cotam koluje ta bud echladit tu záslepku?A co signál od EGR do jednotky?Dík za odpověď.Aco tam máte kdo za gsi paket?Chci takyx10xe.Pepex

Ventil bude stale fungovat ... musí kvůli řídící jednotce.
Proste bude otvírat a zavírat, ale výfukové plyny přes něj nepůjdou.
S vodou si nelam hlavu. Udělej prostě to tak, jak to vidíš na obrázku a na 100% ti to bude fungovat a už se ti nestane, že zasereš váhu vzduchu ... máš od ní navždy klid ..

-
Jasná páka,ale musím ho nejdřív rozebrat a obkreslit,myslel jsem že už budu mít nachystanou záslepku a rovnou ji tam prdnu..Paluš píše:Jak zjistíš rozměry ... no obkresliš si AGR na výkres, ten přesně vystřihni a pak už to okreslíš na duralový plech např. 1.5mm silný a vyrobíš ručněKAWAS píše:Mam to co Ty,1.2 16V ECOTEC r.v.99... Vím že jsi sem dával obrázek,ale jak mám obkreslit rozměry..?.. A ještě jsem se chtěl zeptat,ta jedna díra v té záslepce tam musí být..?
![]()
Už si přesně nevzpominám, ale díra tam musí být .. myslím že tam v tom místě chodí nten ventil ....

-
- Člen Corsa Clubu
KAWAS:
Tak oprava ... ta díra na tom plechu není kvůli ventilu, ale kvůli vodě
Jinak jsem zaslepovával o víkendu jednu CORSU C 1.0 12V a je tam ůplně stejný AGR ventil jako u CORSY B 1.2 16V.
Tak oprava ... ta díra na tom plechu není kvůli ventilu, ale kvůli vodě

Jinak jsem zaslepovával o víkendu jednu CORSU C 1.0 12V a je tam ůplně stejný AGR ventil jako u CORSY B 1.2 16V.
Naposledy upravil(a) Paluš dne 11 črc 2007, 22:49, celkem upraveno 1 x.
-
Chlapi, tady borec vyrabi zaslepku za 300,-
http://autobazar.avizo.cz/online/autodo ... bidka.html
Ale jenom jsem ho nasel v inzeratech, nevim o koho jde.

http://autobazar.avizo.cz/online/autodo ... bidka.html
Ale jenom jsem ho nasel v inzeratech, nevim o koho jde.

CORSA 1,2 rv.97-33kW + HONDA CBR 900RR Fireblade
-
AGR ventil
zdravim vsechny, myslite ze AGR ventil ma vliv i na spotrebu benzinu kdyz je zaneseny? vim ze ma vliv na otáčky a může docházet ke chcípnuti motor. Ale ta spotřeba?
... stačí použít tlačítko hledat nahoře v menu... agr se tu probíralo již mnohokrát... proto prosím přispívat do aktuálních témat... Bloud
EDIT: Příspěvek přesunut do správného vlákna. Suby
... stačí použít tlačítko hledat nahoře v menu... agr se tu probíralo již mnohokrát... proto prosím přispívat do aktuálních témat... Bloud
EDIT: Příspěvek přesunut do správného vlákna. Suby
- -Jakub-
- Kontaktovat uživatele:
kluci mohl by sem někdo nahodit fotku záslepky na 1,0 12V... prosím.
Kontrolka už svítí dost často, motor nedrží otáčky a má najeto 69tis.km
Mamka odjela na týdení dovolenou tak nechám udělat rozvody protože je tou už katastrofa a při jedné práci dal záslepku... jen bych potřeboval tu fotku jak návod... dík
Kontrolka už svítí dost často, motor nedrží otáčky a má najeto 69tis.km
Mamka odjela na týdení dovolenou tak nechám udělat rozvody protože je tou už katastrofa a při jedné práci dal záslepku... jen bych potřeboval tu fotku jak návod... dík
1,0 12V