nebylo by lepší nechat těch pitomejch narážek a taky ukázat nejakou corsu?HonzisL píše:Zdravím, nebylo by lepší sundat ty tuzingový imitace výdechů kapozy??![]()
Paluš - Corsa B X12XE
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder
-
Adiss
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
víta
-
Paluš
- Člen Corsa Clubu
-
víta
-
Paluš
- Člen Corsa Clubu
KONEC PROJEKTU !!!
Vím, že tady hodně kluků asi zklamu a je mi opravdu líto, ale jsem nucen projekt corsa - LET ukončit z rodinných a finančních důvodů
Je zde tady na prodej motor C20LET, převodovky F16, F18, F20, F28, mraky dílů na tuto stavbu, další nahradní díly např. elektrika na C20LET motor, váha vzduchu, komplet díly na GO motoru C20LET, kované písty + kroužky + čepy, sada těsnění, SILIKONOVÉ hadice - vodní i vzduchový systém určený speciálně pro corsu B - komplet, nový chladič, intercoler, přední převrtávané brzdy C20LET s většími prasátky + kotouče 2x sada, RSL 15 KOLA 8palců - NOVÁ , limitovaná edice !!!, další alu kola se zimními koly, RIEGER KIT ... je toho mraky a bylo by to na dlouhé vypisování.
Nejraději bych to prodal v celku jen vážnému zájemci.
Odpovím všem na SZ.
PROSÍM BEZ ZBYTEČNÝCH OT, UŽ TAK JE TO PRO MNĚ TĚŽKÉ
Je zde tady na prodej motor C20LET, převodovky F16, F18, F20, F28, mraky dílů na tuto stavbu, další nahradní díly např. elektrika na C20LET motor, váha vzduchu, komplet díly na GO motoru C20LET, kované písty + kroužky + čepy, sada těsnění, SILIKONOVÉ hadice - vodní i vzduchový systém určený speciálně pro corsu B - komplet, nový chladič, intercoler, přední převrtávané brzdy C20LET s většími prasátky + kotouče 2x sada, RSL 15 KOLA 8palců - NOVÁ , limitovaná edice !!!, další alu kola se zimními koly, RIEGER KIT ... je toho mraky a bylo by to na dlouhé vypisování.
Nejraději bych to prodal v celku jen vážnému zájemci.
Odpovím všem na SZ.
PROSÍM BEZ ZBYTEČNÝCH OT, UŽ TAK JE TO PRO MNĚ TĚŽKÉ
-
Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
-
corsamania
NoX píše:co bys chtel za F18 prevodovku?
mam v cali x20xe + automat prevodovku,a rad bych manual. nevis, jak je to se setrvacnikem v pripade, ze mam na aute automat? spojka se musi koupit, ze, s tim se pocita,ale co setrvak?
setrvak u automatu je jinej, opravuji automaticke prevodovky, tak to vim na 100% bude i jina elektrika a mozna i starter a na 95% i poloosy....
Corsa B 2.0 16V
-
Paluš
- Člen Corsa Clubu
Tak jsem dnes prodal čtyřkolku viz. prodej a možná svůj projekt nakonec dokončím ... je to tak na 70%, ale nebude to hned ... prostě krize.
Kdyby někdo věděl o dobrém, ale ne drahém lakýrníkovi kolem Bruntálu, Opavi, Krnov a domluvil klubáckou cenu, byl bych vděčnej.
Jinak připomínám, že poskytuju soustružnické, vrtařské práce ... tzn. odlehčení setrvačníků, klikovek, vrtání kotoučů, přetáčení kotoučů, bubnů, výroba řemenic dle přání nebo předloh ... prostě na co si vzpomenete
Kdyby někdo věděl o dobrém, ale ne drahém lakýrníkovi kolem Bruntálu, Opavi, Krnov a domluvil klubáckou cenu, byl bych vděčnej.
Jinak připomínám, že poskytuju soustružnické, vrtařské práce ... tzn. odlehčení setrvačníků, klikovek, vrtání kotoučů, přetáčení kotoučů, bubnů, výroba řemenic dle přání nebo předloh ... prostě na co si vzpomenete
- Pepino
Re: Paluš - Corsa B X12XE
Přeju ti aby jsi to dokončil ! sleduji tvůj projekt a klobouk dolů jsi fakt šikovnej sem rád že to nevzdáváš

-
Paluš
- Člen Corsa Clubu
Re: Paluš - Corsa B X12XE
lasvegaswings:
díky za podporu,
podařili se nakonec nějaké kšeftíky, tak že do vidím na dobré cestě ... máš pravdu ... nevzdávám to, chci dokončit svůj sen, neboť tuto corsu si nechám ... bude takový můj mazel ... je to prostě srdcovka no
.
Pak až vše dodončím, určitě dojedu na nějaký solidní sraz, kde doufám nebude jen 5 - 10 cors
.
Dám vědět kdy ... ale zatím je to na neurčito
díky za podporu,
podařili se nakonec nějaké kšeftíky, tak že do vidím na dobré cestě ... máš pravdu ... nevzdávám to, chci dokončit svůj sen, neboť tuto corsu si nechám ... bude takový můj mazel ... je to prostě srdcovka no
Pak až vše dodončím, určitě dojedu na nějaký solidní sraz, kde doufám nebude jen 5 - 10 cors
Dám vědět kdy ... ale zatím je to na neurčito