Sportovní podvozek>snížení
Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas
- Joshua
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sportovní podvozek>snížení
Čus kluci, mam na vás otázečku. Scháním nějakej podvozek, ten můj je total ko. Ale chci aby auto dobře sedělo v zatáčkách a přitom byla jízda pohodlná. Nevíte o nějakym? Koukal sem na ty od JOMu. Když to jinak nepůjde tak půjdu do něj. Je hodně tvrdej? Při mejch tlumičích co mám teď poznám jakejkoliv rozdíl. Snížení chci cca tak -40/40. Pročetl sem celou sekci ale nic sem o týhle variantě nenašel 

Opel Corsa Pearl White 1.7D
-
...Jak je to vůbec na českých silnicích se sportovními podvozky?? ...Můžou/nesmí být?? Já mám pár kamarádů, co mají sport. podvozky a všichni musí kvuli tomu řekněme "připlácet" na technický kontrole..... Mám teď nově Corsu B a chtěl bych jí dát taky lepší podvozek, ale potřebuji aby to prošlo technickou...

- mishanx
Ahoj, chci se zeptat
1.) na kolik by jste snížili Corsu C, 195/45 r16 et38 - volím mezi pevným podvozkem TA-technix - 40/40 nebo 60/40. Mám strach abych při plném zatížení někde neškrtal? A hlavně jestli bych na předku neškrtal kolama o blatník kdyby si to časem sedlo?
2.) s pevným podvozkem na STK nebude problém?
Děkuji všem!
1.) na kolik by jste snížili Corsu C, 195/45 r16 et38 - volím mezi pevným podvozkem TA-technix - 40/40 nebo 60/40. Mám strach abych při plném zatížení někde neškrtal? A hlavně jestli bych na předku neškrtal kolama o blatník kdyby si to časem sedlo?
2.) s pevným podvozkem na STK nebude problém?

Děkuji všem!
- mishanx
Prosím o radu,
Mám koupit stavitelný sportovní podvozek anebo pevný?
Jak je to s STK, je problém legálně projít?
Na kolik by šla snížit Corsa C na 195/45 r16 et38, aby nikde neškrtala?
Mám koupit stavitelný sportovní podvozek anebo pevný?
Jak je to s STK, je problém legálně projít?
Na kolik by šla snížit Corsa C na 195/45 r16 et38, aby nikde neškrtala?
- yeti
- Kontaktovat uživatele:
na technický se jim to líbit asi nebude, ale dostaneš k podvozku certifikát TUV tak to snad nevadí.
je na tobě jakej si pořídíš kde stím chceš jezdit a jak moc to chceš snížit. Já si pořídil štělovák tak se můžeš kouknout u mě na profilu
je na tobě jakej si pořídíš kde stím chceš jezdit a jak moc to chceš snížit. Já si pořídil štělovák tak se můžeš kouknout u mě na profilu
-
sportovní podvozek mít můžeš , ale musí být homologovaný. K Jomu homologace je , takže není problem. Ja osobně mam stavitelný od jomu , mam ale Tigru a nikdy jsem na technický nepřiplácel za nic ( nárazníky, podvozek atd... ) ale ke všemu mam homologační listy ale nikdy je po mě na STK nechtěli . S tim podvozkem je jen jedna věc a to ta , že auto musí být tuším víc jak 7 cm nad vozovkou dle zákona. Já mam snížení cca 35/35 nastaveno a podvozek neni uplně tvrdej , je to docela i příjemné a hlavně drží a výhodou je že přední tlumiče jsou duralové , takže nereznou jako jiné levné podvozky
mechanik , diagnostik Opel , Kia ,Chevrolet
-
Nevím, kam to zařadit, ale k podvozku to patří.
Nevíte někdo, prosím, jaký průměr dorazů mám koupit na Béčko? Dost jich je např. zde: http://www.highperformanceparts.cz/kata ... zy-tlumicu
Děkuju
Nevíte někdo, prosím, jaký průměr dorazů mám koupit na Béčko? Dost jich je např. zde: http://www.highperformanceparts.cz/kata ... zy-tlumicu
Děkuju
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->

- yeti
- Kontaktovat uživatele:
nevím jaký tam je průměr, ale jestli chceš tak ti to můžu o víkendu změřit, když pojedu k babce. Jinak když sem je dával na origo podvozek tak sem je normálně ořezal jak bylo potřeba.
-
Já jsem dorazy nikdy nedával, takže ani přesně nevím, kam patří, abych to změřil. Myslíš, že se k tomu dostanu bez sundání kola, případně tlumiče?
Prosím ->
Prosím ->

- yeti
- Kontaktovat uživatele:
dorazy se davaji na tlumic, takzeho budes muset vysroubovat aby jsi sundal tu prachovku a mohl si ten doraz pod ni nasadit. Ja ti to zmerim, mam je u babky vyndany
-
Tak to budeš moc hodný, mockrát ti děkuju 

Prosím ->
Prosím ->

- yeti
- Kontaktovat uživatele:
tak origo doraz ma prumer 40 a vnitrni prumer te prachovky je cca 52. Jestli chces treba foto tak ti ho pak poslu nejsdm na kompu
- Kevin
Já sem koukal že se prodávaj i nacvakávací jenom takoví céčka... Takže by to šlo i bez sundání.
Moje Esmeralda neni slepá...
-
Děkuju yeti 
Jsem právě taky koukal, ale dělají se kolem 20mm.

Jsem právě taky koukal, ale dělají se kolem 20mm.
Prosím ->
Prosím ->

- yeti
- Kontaktovat uživatele:
Kevin: to co myslíš ty, to se zase nacvakává na pružinu
http://reviloshop.cz/store/default.asp? ... ngItemID=1
jinak je nejlepší si koupit dorazy v mototechně na nějakýho fakáče cca za 170 a můžeš si ho rozřezat dle potřeby
http://reviloshop.cz/store/default.asp? ... ngItemID=1
jinak je nejlepší si koupit dorazy v mototechně na nějakýho fakáče cca za 170 a můžeš si ho rozřezat dle potřeby